Ett nervöst beslut
Godmorgon vänner! Jag har något att berätta. Jag har tagit ett, för mig, väldigt nervöst beslut.

Jag ska sluta med hormoner.

Jag ska alltså kliva av mina p-piller och testa något nytt, nämligen Natural Cycels.


Förut var jag aldrig nervös över att tillsätta hormoner till min kropp. Vad skulle det liksom spela för roll? Men jag har verkligen kännt hur det påverkat mig. Mitt humör har blivit betydligt värre, jag har börjat få PMS - något jag aldrig haft förut och jag har blivit oerhört deppig. Så vi, eller faktiskt framförallt Richard, tror att det kan vara bra för mig att vara utan. Egentligen hade jag kunnat tänka mig att testa något annat subventionerat preventivmedel, men med tanke på min lillasysters blodproppar finns det inte jättemånga alternativ för mig längre, och även fast en kopparspiral inte har några hormoner är det inte ens att tänka på för min del.


Så, trots att jag är oerhört nervös för jag vet ärligt inte hur mycket jag litar på att man bara på ens egen temperatur kan avläsa om man är fertil eller inte, har jag nu bestämt mig för att testa Natural Cycels.

Jag fick hem min termometer igår, så idag är dag nummer 1.

Precis som jag nu är nervös över att tillsätta nya hormoner till mitt system är jag nervös över hur det kommer att påverka mig när jag slutar med dom.


Hur är det med er? Någon som testa Natural cycels? Eller totalt slutat? Hur påverkades ni av att inte ha extra hormoner i kroppen?

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tack för tipset! Vad kör du på nu om du inte har NC längre? Kram matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Jamen visst är det märkligt! Har testat olika piller, p-stav, pring och sådär och för mig är det som att min kropp vänjer sig efter ett halvår och då går allt bananas. Får grym PMS, humösvängningar, blir deppig och dan... Fyy! Vet liksom inte vad jag ska testa, så nu fick det bli det här =) Konstigt nog har jag upptäckt att jag har låg kroppstemperatur. Har inte varut uppe på 37 grader en endaste dag och senast imorse låg jag på 35,62. Jättemärkligt! Håller med om att det är så mycket som spelar in, så jag är verkligen nervös! Menmen, det är en risk jag får ta den här gången. Håller tummarna! Kram fina du <3matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229