Ett år i våran lägenhet - bilder då och nu

1 år och 1 vecka. Exakt så länge har vi bott i våran lägenhet. Exakt så länge har jag varit skriven i Stockholm. BÄSTA grejen som någonsin hänt mig! Jag hade verkligen aldrig trott att jag skulle trivas så bra här uppe eller att det skulle kännas så himla rätt, men det är precis vad det gör. Hur fantastiskt är inte det?

Köket, Sovrummet och Vardagsrummet första gången vi var där på besiktning

Som ni kanske minns köpte vi en helt nyproducerad lägenhet (roligt nog skedde det på en dagsfest innan vi skulle ned till Kallis under Stockholmsveckan. Bara föreställ er det samtalet vi hade med mäklaren, haha!). Fantastiskt skönt i sig, men samtidigt sjukt tråkigt för, well, den är (var) så opersonlig så det finns inte.
Trots att den var nyproducerad var vi inte första ägare, utan andra. Och de som köpte den under uppbyggnadsstadiet hade inte gjort ett endast tillval, utan hela vägen ned till handtagen på köksluckorna var basic.

Så steg efter steg har vi gjort modifikationer för att göra det till våran lägenhet, och jag tänkte visa er lite utav förändringarna som har skett =)

Vi flyttade alltså in på min födelsedag förra året. Då såg det ut ungefär, eller snarare rätt så exakt, såhär

Uppbyggnad

För ett halvår sen

Idag

Bland det första vi gjorde var att smälla upp en stor skjutdörrsgarderob mitt i vardagsrummet. Kanske lite småmärkligt, men med tanke på att denna 2a på 46 kvadrat inte hade tillräckligt med förvaring för mina kläder (hehe) var det verkligen det bästa vi kunde göra. Och ärligt blev det sjukt bra! En perfekt avskiljare mellan kök och vardagsrum + att speglarna får allt att se så mycket större ut

I köksskåpen har vi installerat Ikeas utdragbara lådor (bästa!). Måtten och djupen på lådorna var så ooptimala så det finns inte, men genom att göra det till två lådor i en har vi utökat förvaringen med typ det dubbla.

Sen har vi också installerat en takdusch samt handdukstork i badrummet. Ibland är det verkligen inte fel att vara sambo med en rörmokare, haha!

När det kommer till själva inredningen har jag också för sökt steppa up mitt game. Lite skillnad mellan de första veckorna, halvåret och sen hur det ser ut idag, eller vad tycker ni?

Vissa av er kanske minns att jag för ett tag se frågade om tips på vilken färg jag skulle köra på när jag nu var sugen på att byta soffkuddarna, och som ni ser blev det lite höstigt röd/orangea-kuddar. Fint va? Om jag får säga det själv så blev jag faktiskt väldigt nöjd =)
Jag är fortfarande taggad på att fortsätta inreda, för jag är långt ifrån helt nöjd. Men skillnaden mellan dagen vi flyttade in och känslan när man sätter sig i soffan idag är enorm.

Vi flyttade från våran drömlägenhet i Visby till en liten 2an i Täby A ich vet ni vad? Jag hade inte kunnat vara lyckligare!


Gillar

Kommentarer

sofiemansson
sofiemansson,
Men gud vad fint ni bor, och vad skönt att känna att du hittat rätt!! Kram <3nouw.com/sofiemansson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! Tack sötaste du <3nouw.com/matildaberlin
moasiim
moasiim,
Såå himla fint ni gjort! nouw.com/moasiim
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! TACK HJÄRTAT <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229