Erbjudanden på alla dina köp - så hittar du dom bäst

Jag brukar klassa min egenskap att boka billiga resor som en utav mina få partytricks, men att hitta erbjudanden är något jag faktiskt är rätt så bra på överlag. Det går lite hand i hand med min ekonomiska (läs osexigt snåla) sida. Ni är många som har frågat hur jag kan ha råd att resa som jag gör, och just dom här två i kombination med varandra är en stor del utav svaret. Jag har fått frågan om jag inte kan skriva ett inlägg om hur jag tänker kring hela min ekonomi, och självklart! Jag blev faktiskt jättetaggad på det!
Men fram tills dess kommer här 5 utav mina bästa erbjudandetips

1. Student-appar
... är livet! Det är verkligen så sjukt enkelt att glömma bort när man väl står där, men tro mig - det är värt det! Jag är egentligen en sån som väldigt sällan äter ute. Jag skulle exempelvis aldrig få för mig att köpa med mig något bara till mig själv en vanlig kväll, utan då skulle jag ställa mig och laga något. Men självklart ÄLSKAR jag att gå ut och äta med vänner!
Dock har många som själva inte är studenter svårt att förstå att en middag på 200 kronor (minst) är rätt så saftigt att slänga ut om det blir en eller till och med flera gånger i veckan. Men kikar man i student-appen kan man ha tur och hitta något riktigt bra erbjudande. Typ som den här burgaren från Vigårda (STORT tips på deras burgare btw! Så goda!). Med appen Wesupero (ladda ned den om du är student!) så fick man 50% på månadens burgare = 55 kronor för denna middag #lovelife
Dessutom resulterade det i att vi gick på en restaurang vi nog annars aldrig hade fått för oss att testa. Så big tip på det!

2. Refunder!
Jag vet att jag har nämnt det (ett antal) gånger innan, men Refunder är livet! Det är en cashback-sida, vilket innebär att varje gång du handlar från någon utav deras kopplade sidor så får du tillbaka en viss procent på hela köpet. Bland annat får man 7,5% tillbaka från NA-KD (dvs att handlar du för 1000 får du tillbaka hela 75 kronor till ditt konto), 4% hos lyko, 6% hos bubbleroom, 5% hos iDeal of Sweden och så många fler. Ett utav mina bästa köp var när jag skulle flyga hem från Göteborg sist. Då hittade jag en flygbiljett för 350 kronor, men med Refunder fick man 250 kronor tillbaka på första köpet, så biljetten kostade alltså bara 100 spänn. Hör ni hur sjukt bra det är??
Och alla dom pengarna ni får tillbaka kan man plocka ut som riktiga pengar. Totalt har jag fått tillbaka 4035 kronor. Hur bra är inte det??

Klickar du dessutom HÄR och signar upp så får du 50 kronor insatt på ditt konto efter första köpet. 50 kronor som du sen kan plocka ut som faktiskt pengar. Än en gång - HUR bra är inte det??

3. Köp (och sälj) begagnat
Jag vet att det finns så himla många därute som, liksom jag, köper kläder som aldrig blir använda. Dessa hamnar till slut på Tradera, Shpock, Blocket eller någon annan stans. Så håller man lite utkik där kan man verkligen göra storfynd! Vi snackar plagg från alla våra favoritsidor med prislapparna kvar till mindre än 50% utav ordinarie pris.
Om du dessutom själv ser över din egna garderob, rensar lite och lägger upp till försäljning så kan du lyckas uppdatera den totalt utan att ens lägga ut en enda krona.

Psst! Du hittar min tradera-sida HÄR, och där finns just dom där oanvända plaggen till pangpriser

4. Handla i förväg
Om du lyckas hitta något du vet att du brukar använda till specialpris, köp då inte bara en utan (minst) två. Det kan handla om allt från att HM har din favomascara på kampanj till ICA rear ut dina favorit riskakor. Du vet att du kommer att köpa nya så fort dom du köper nu tar slut, så tänk då i förväg, handla mer nu för att spara in dom pengarna sen.

5. Ta alltid minst 5 minuter till att söka efter erbjudanden eller rabattkuponger
... när du ska köpa något. Idag kryllar google och sociala medier med koder och kuponger. Att "bara" få 10% kan göra en enorm skillnad - speciellt om du ska köpa något dyrt (använder du dessutom Refunder blir det ju bara ännu bättre, haha).
Så ta ALLTID (minst) 5 minuter att söka runt lite snabbt på google, kolla igenom konton på instagram som du vet är associerade med det företaget du ska handla ifrån (exempelvis Moa Mattsson för NA-KD, Bianca Ingrosso för Nelly och Denice Moberg för Gymshark och Barebell) istället för att göra ett förhastat köp. Det tar inte lång tid, men kan hjälpa dig att spara enorma summor i längden =)

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Vilka fantastiska tips!! De där med Refunder ska jag verkligen kolla in, aldrig provat innan. Ha en fantastisk dag hjärtat! <3nouw.com/artibus
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Det MÅSTE du göra! är verkligen helt otorligt bra!! kram <3nouw.com/matildaberlin
linnearosengren
linnearosengren,
Älskar dessa tips och jag är med osexigt snål så jag gör redan allt det här haha. Men man får ju ändå andra pengar över som man kan va sexig för istället hahaha. <3nouw.com/linnearosengren
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahahaha! Älskar verkligen! Du är ju bara bäst hjärtat!! stor kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229