En tacksamhetslista

Godmorgon världens absolut finaste du!
Hur är det med fredagsfeelingen? Min är verkligen på topp och jag känner mig så laddad för den här dagen =)
Jag kom på at nu var det alldeles för länge sedan jag skrev en tacksamhetslista, och när passar det bättre än på en fredag när man är på toppen humör? Så, här kommer 5 saker jag är lite extra glad över

1. Beröm. Hur löjligt och narcissistiskt det än låter så är jag en prestationsprinsessa och ofta bekräftelsesökande (tack-o-lov på en bra nivå). Och att få höra fantastiska ord om att man utvecklats, gjort något bra eller att man faktiskt är duktig är inget som ska gå en förbi. Ta åt dig! Sträck på dig! Var stolt! För uppenbarligen har du presterat något och det ska du vara nöjd med. Precis så glad och tacksam som jag är över veckans beröm och komplimanger ska du vara över dina! =)

2. Ögonfransförlängning. Jag har sagt det förut och jag säger det igen - den personen som uppfann det kommer för alltid att ha en speciellt plats i mitt hjärta! Jag ska faktiskt iväg och fixa fransarna idag, vilket ska bli sjukt skönt. Roligt nog så finns det ingen stans jag sover så gott som jag gör när jag är och fixar fransarna. Så det ser jag fram emot!

3. All denna veckas träning! Den här veckan har verkligen varit på topp. Det har varit så många kul pass och bortsett från en sträckning i skinkan har jag mått så bra i kroppen =) Och dessutom är veckan inte slut än. Dagens pass + lördagens Zumba och BodyJam står på schemat innan jag åker iväg på söndag

4. Stolsvärme i bilen! Finns det något bättre såhär års?? Skulle inte tro det

5. Att jag lever i ett land där jag känner mig trygg. Att jag lever ett liv där jag känner mig älskad och omtyckt. Att jag har en familj jag älskar och världens bästa pojkvän. Att jag har mat på bordet och (gott) vatten i kranen. Att jag har ett fantastisk liv helt enkelt!


Vilka 5 saker är ni lite extra tacksamma över? Skriv ned dom! Antingen för er själva eller lämna en kommentar, för jag vill väldigt gärna veta. Och framförallt - HA EN FANTASTISK FREDAG!

<3

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tack snälla! Jamen verkligen! Det är likt en gåva från ovan haha 😉 Krammatildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tusen tack sötaste du! Kraaammatildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229