En peppig morgon

... och en peppig dag!
Jag kan inte sätta fingret på vad det är, men idag var en sån där dag när jag nästan ville hoppa upp ur sängen. På en måndag dessutom, vad hände där?? Det fick bli en morgonpromenad idag igen vilket verkligen är en sån skön start på dagen. Frisk luft, få igång blodcirkulationen och sen komma hem och äta en riktig mysfrukost. Love it!
Jag och min syster har kommit överens om att ha en hälsosam måndag till fredag lunch. Jag skrev ju att jag kände att min kropp var ur balans, så nu är det dags att komma i balans igen. Det betyder inte någon konstig detox och verkligen ingen bantar diet. Utan nästan tvärtom.
Mitt stora problem är att jag älskar att småäta. Jag kan på riktigt sitta och plockäta i timmar. Så min stora utmaning dne här veckan blir just inget småätande. Utan större, bra måltider och mer regelbundna tider.

Hur låter det? Någon mer som är på? Målet är inte att gå ner i vikt eller något sånt, utan en hälsosam vecka. Kanske är ditt hälsosamma just tvärtom (en kaka om dagen är bra för magen). Alla är vi olika. Alla har vi olika mål. Men lätt hamnar man i ett mönster (ibland bra och ibland dåligt) och den här veckan utmanarr jag er att bryta i alla fall en dålig vana.
Måndag till fredag lunch - nu kör vi!

Gillar

Kommentarer

Johanna Utterberg
Johanna Utterberg,
Låter ju toppen med en hälsosam vecka!! 😊 Det är mitt mål med min C9-utmaning också, som pågår denna vecka, jag vill få ett bättre välbefinnande, målen ligger inte kring vikt och mått, utan för min hälsas skull och tankar kring matsug. 😊 Ha en toppendag! Kramjohannautterberg.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Jo men precis! Det är det jag också jobbar efter! Det känns som att jag ibland är för "duktig" vilket gör att jag totalfrossar när det blir helg, fika eller något liknande. Så nu är det balans som gäller =) Kram finaste! <3matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229