En ny favorit i sminkväskan

Jag har en ny favorit i sminkväskan! En produkt jag inte kommer vara utan en endaste dag framöver!
När jag var hemma på ön och såg min syster för första gången sen jul fick jag en riktig chock. Inget illa menat, men hon har alltid haft ett par utav världshistorians sämsta ögonfransar. Dom har inte varit få, men sjukt korta. Så när hon har använt mascara har hon medvetet klumpat ihop dom för att det ens skulle bli någon effekt. Det i combo med dom få millimetrarna av strån har inte varit något att skryta med.
Men så fick jag se henne nu och trodde nästan att hon hade varit och fixat fransarna, för alltså WOW! Vilken skillnad!

Men nej, hon har inte fixat dom utan istället använt Xlash. Och det mina vänner, det har jag också börjat göra!
Det är ett serum man applicerar i en tunn, jämn linje längs fransroten varje kväll, som ger ögonfransarna styrka med hjälp av naturliga ingredienser tillför bland annat viktiga mineraler, antioxidanter och aminosyra som främjar cellförnyelsen, hjälper till att främja tillväxten av hårsäckarna samt gör fransarna mörkare. och fylligare.
Efter att ha haft franförlängning under resan är mina fransar jätteskadade (jag får som ett ticks och sitter och drar i fransarna tills dom lossnar.... No good, I know!). Så jag tänker att gjorde produkten sånna magiska resultat på Isas skräpfransar (vi snackar om sån skillnad att hon fick sluta använda den på underfransarna för att dom blev för långa) kan dom förhoppningsvis utföra mirakel på mig med =)

Ett par månader sa hon att det behövde, så varje dag fram tills dess och kanske även efter det. Jag har själv precis börjat använda det, så jag har ingen aning om hur det blir på mig. Men med tanke på hennes resultat kan jag verkligen rekommendera det till ALLA!
Är ni sugna på att testa hittar Xlash det HÄR

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så bra tips för fransarna,jag har bara hört gott om deras märke! <3nouw.com/sarahlinnsliv
Matildaberlin
Matildaberlin,
Jag med =)) STOR kram finaste <33nouw.com/matildaberlin
adrianayosief
adrianayosief,
Har hört om den mascaran förr men inte riktigt vetat om det fungerat, men det lät ju hur bra som helst! Måste testa! <3nouw.com/adrianayosief
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ja, det ska verkligen va hur bra som helst =) testa!! Kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229