En matdag i Thailand

Hej Matilda!
Kan du inte visa lite om vad du äter nu när du är i Thailand? Jag är ubersugen på att resa dit men är lite orolig över just maten då jag ibland har svårt att hitta sånt jag gillar..
skulle bli uberglad! Kramiz

Hej finaste du!
Skälvklart kan jag göra det! Det jag ska börja med att säga är att du kan hitta i stort sätt allt där, så du behöver verkligen inte vara orolig. Är det thaimat och starkt du har svårt för så kan jag berätta att jag har sett det mesta från hamburgare, pizza, pasta med köttfärssås och till o med köttbullar, potatismos, brunsås och lingon, haha! Inte riktigt vad jag valde från menyn när jag var där eftersom jag är galen i Thai, men det finns i alla fall =)

Alla dagar ser olika ut, men ungefär såhär kan det bli under en dag:
Självklart började jag med en fantastisk hotellfrukost! Och nej, det här är långt ifrån allt jag äter men att balansera allt och samtidigt ta kort hade kunnat resultera i krach och bang, haha!
Jag brukade äta: färsk frukt, skinka, gurka, youghurt med flingor, äggröra med sylt, en toast med pålägg och till det dricka vatten och en kopp te
Sen blev det Thai till lunch (såklart!)
Runt 3-4 brukade jag bli lite småhungrig och fylllde på med antingen färsk frukt, något annat gott snack eller en shake.
Asså deras shakes är verkligen to-die-for!
Både nyttiga, färska, fräscha och himelskt goda =)

Middag åt vi på restaurang, och oväntat nog åt jag någon thairätt =)
Här ser ni kyckling med basilika som är ett säkert och supergott kort!
Och på det dessert eller snack av något slag. Till exempel Thaipannkaka ⬆️. Jag åt en med kokos och choklad, men det finns allt från frukt till nutella, till tonfisk och ost - ja allt!

Så, så kan en dag se ut i matväg. Tänker vi prismässigt landar jag ungefär på 500-600 bath (cirka 150kr) + hotellfrukosten som vi betalade med rummet.
Helt överkomligt va? ;)


Gillar

Kommentarer

Ida,
Men gud vad gott, GE mig!!
iidajohansson.se
Marie,
Men alltså gud så gott allt ser ut att vara!
maarrre.blogg.se
Matilda Berlin,
Säger precis samma sak! Haha 😉 Kram
matildaberlin.se
Matilda Berlin,
Det var det verkligen med! Inte så att man klagade direkt 😉
matildaberlin.se
Matilda Berlin,
Haha, sorry! 😉 Kram
matildaberlin.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin