En Drömmig Valborg?

Godmorgon babe! Hur skönt är det inte att det är Måndag och det faktum man fick vakna utan larm? Ja tack till fler röda dagar!

Just nu sitter jag här med min frukost och reflekterar över kontrasterna i mitt liv. Det är liksom lite allt eller inget. Vissa dagar handlar i stort sett bara om träning, andra om jobb eller plugg, ett par dagar med i stort sett bara slösurf och ett antal, liksom igår, enbart om renovering. Det blev mer än 13 timmar i lägenheten under gårdagen. Ingen brasa och inget firande, utan klockan 9 kom vi till slut hem, duschade och åt middag.

Men vet ni vad? Vi tog full revanche på förrgårdagens kämpigheter och misslyckanden. Äntligen händer det något!
Jag hann slipa till väggen som bråkade, dammsuga bort det 2 cm tjocka lagret av betongdamm (jag överdriver inte!) och spackla kökstaket, och tillsammans byggde vi upp en väggsnutt i köket och satte upp all mosaik. Hur fantastiskt??

Förstå att vi var nöjda när vi kom hem =)

Idag fortsätter det frammåt med kakel som ska upp, tätskiktning på golvet och fix i köket. Skönt nog blir det lite balans i kontrasterna med träning. BodyAttack står på schemat och jag är lite sugen på att gå på BodyPumpen med. Var verkligen så länge sen jag gick på det!

Hoppas du får en fantastisk dag <3

Här ser ni vad jag har gjort i köket. Minst 4 mm betong bort ---> x cm damm i hel köket... Jag hade på riktigt inte blivit förvånad över om någon hade ringt brandkåren efter att ha sett hur rökigt (dammigt) det var i hela köket, haha!

Gillar

Kommentarer

Netti Starby
Netti Starby,
Det kommer att bli så himla fint när allt är klart! 😃 Kramisstarbys.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ja, jag hoppas verkligen det =)) Kram <33nouw.com/matildaberlin
Erika
Erika,
Såå härligt att det går så bra framåt 😊icanpikan.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Jamen verkligen!!!nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229