Oh happy day!

Tröja HÄR // Byxor HÄR // Skor HÄR

Okej, hur mycket älskar vi inte min copparglittriga tröja från Nelly? Ska erkänna att jag är lite kär i den =)

Efter ett par lite kämpigare dagar är livet på topp igen! Min mage är tillbaka till välmående (ja, jag har faktiskt kunnat gå på toa idag tackar som frågar) vilket gjort att hela min kropp mår bra igen. Jag kan fortfarande, trots att jag lider av mina "vanliga" magattacker, chockas över hur mycket ens mage spelar roll för det totala välbefinnandet. Helt sjukt egentligen!
Jag kom nyss hem efter en dag i skolan och ett härligt pass på gymmet och jag sitter uppkrupen i vardagsrummet med en massa tända ljus. Fyy så jag längtar efter att få juldekorera! Vill göra det NU men gör allt för att hålla fingrarna i styr med allt juligt fram tills första Advent. Dock sket det sig med julmusiken igår, hehe!

Ni var förresten ett par som frågade om vilka mina mål var i Måndagsutmaningen, så här kommer dom:

1. Att komma i fas, och gärna lite före, med ALLT plugg!
2. Håller jag tyvärr lite hemlig eftersom att den innefattar och påverkar flera andra. Men jag lovar att så fort allt är klart (vilket målet går ut på) så kommer jag att berätta =)

Så, resten av min kväll kommer tillbringas framför dator, lagbok och excel för här ska målen uppnås! Hur går det med era? Bra hoppas jag =)


Gillar

Kommentarer

Meg
Meg,
Men vad SNYGG du är!!! megs.blogg.se/
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åh! Tack sötaste du!! <3nouw.com/matildaberlin
Mabbbe
Mabbbe,
Snyggt!! 🌟 nouw.com/mabbbe
Matildaberlin
Matildaberlin,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229