När solen saknas

I samarbete med Topformula

Äntligen känner jag mig som mig själv igen!
Som jag skrev för en månad sen så har jag känt mig väldigt deppig och nere. Jag har konstant varit ungefär en millimeter från att börja gråta och har kunnat totalvända från lycklig och skrattades till deppig och introvert i nästa sekund. Det har verkligen varit JÄTTEJOBBIGT!
Jag är van att vara glad, att vara sprallig och energifylld, och plötsligt så var jag inte det längre. Nej fyy säger jag bara!

Men äntligen har det vänt! Jag är inte ledsen längre! Jag kan faktiskt inte ens berätta för er vilken dag det var jag kände mig nere sist, utan är tillbaka till mitt vanliga jag.
Vad berodde det då på? Själv tror jag att jag för första gången någonsin verkligen haft en höstdepression.
Jag fick faktiskt som tips utav er läsare att börja med D-vitamin (jag köpte mina från Topformula ) eftersom att det, som jag nu tror, skulle kunnat vara mörkret som fått mig nere. Självklart lyssnar jag på er, världens smartaste som ni är, och efter en månad med tillskott är jag nu tillbaka till mitt vanliga jag. Så ja, jag tror på teorin om solbrist.
Någon mer som känner igen sig? Som varit deppig och nere? Som också testat att äta D-vitaminer?
Jag har aldrig trott att det skulle kunna göra sån skillnad på att bara ta en liten tablett om dagen, men jag får erkänna mig konverterad.
Så tips till er alla här uppe i Norden - ät D-vitamin!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229