Låt pingvinerna emigrera!

I samarbete med Partykungen

Bilder lånade från We Heart It

Förlåt hjärtan, men jag kan verkligen inte sluta! Fingrarna bara rycker efter att få dekorera lägenheten som en galning. Jag vill få det mysigare än insidan av tomtens julklappssäck. Jag vill få julkänslan att sippra ut och sprida sig i trappuppgången så fort man öppnar dörren. Jag vill göra det så juligt att Pingviner emigrerar till våran lägenhet (har alltid velat ha en kungspingvin, haha!).

Jag insåg dock att vi ju faktiskt inte har så mycket julpynt. Visserligen införskaffade vi en plastgran förra året, var den nu ska få plats i våran lilla lägenhet hehe, och ett par adventsljusstakar. Men förövrigt har vi inte så mycket utan har lånat mycket från våra föräldrar. Lite svårt att göra nu dock.
Det dumma är bara att vi ju faktiskt planerar att åka hem till ön redan runt den 16e December och stanna där tills efter Nyår. Hur mycket är det värt att lägga på juldekorationer för mindre än en månad?
Efter att ha klickat runt lite kom jag in på Partykungen och hittade sjukt fina juldekorationer till riktigt bra priser. Visste ni by the way att dom säljer julgrejer?? Jag hade verkligen ingen aning om det.
Vi snackar verkligen allt från girlanger, ljusslingor, julbockar, julkulor, ljus, tomtedräkter (såklart) och så mycket mer!
Här skall helt klart läggas en order!

Den stora frågan är bara: Kan jag övertala Richard till att bara ha vita, silvriga och guldiga kulor i granen så som jag vill ha, eller måste jag försöka komponera in hans röda??

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229