Happiness comes in three

Post workout - osminlad, svettig, så nöjd =)

Det kan ju inte bara vara mitt hjärta som blir alldeles varmt utav det här?? Notera att det är hjärtat som är varmt, för resten utav mig är då inte det, haha! Men att vakna till snöfall, att vakna till snö på marken och vakna till ett sånt där härligt snöljus har gjort mig så lycklig! Hela förmiddagen skuttade jag fram och tillbaka till fönstret, påpekade för Richard att han skulle kika ut och se snön och sjöng på snöiga låtar.

Dagens andra lycka bestod utav att Alvina hörde av sig och sa att hon var i Stockholm och undrade om jag hade tid att träffas, så vi ska äta lunch tillsammans imorgon. Guuu vad glad det gjorde mig!
Även om jag aldrig haft någon problem med att skaffa kompisar har jag aldrig varit den som hänger med vänner var och varannan dag. Jag har liksom alltid känt att det "räcker" att träffas i skolan, på jobbet eller gymmet. Dock har det lämnat mig med vissa problem at i vuxen ålder skaffa och ha nya vänner. Därför är det för mig väldigt viktigt att hålla hårt i dom vänner jag har och dom vänner jag älskar. Alvina är en utav dom. Så lyckan är enorm!

Dagens tredje lycka ligger i att jag nu efter ett 4-timmars juridikseminarium har varit iväg och kört GRIT för första gången på evigheter. Lycka var det ja! Det har chockat mig lite hur dåligt gruppträningsutbudet är här i Stockholm jämfört med mitt älskade gym hemma. Skillnaden är nog att här finns det så utspritt medan det hemma fanns ALLT på ett ställe. Så enda sen jag flyttade upp har jag tappat en massa utav mina favoritpass och haft väldigt svårt att få till resten. Så när det väl infaller är lyckan total!

Så ja, vi kan väl sammanfatta dagen som riktigt bra? =)
Hur har eran dag varit?

Gillar

Kommentarer

sarah
sarah,
tack så mycket www.klarahs.blogg.se
deniseeelarsson
deniseeelarsson,
Jag är så avundsjuk på alla med snö! Vilken lycka! nouw.com/deniseeelarsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men ja!! Dock är den redan borta =( Kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229