Topp 3 mål i December

ÄNTLIGEN är denna fantastiska månad här! Jag tror ärligt inte att jag någonsin längtat så mycket efter December tidigare, men just idag är lyckan total! Julkänslorna är på topp (om bara den där snön kunde ta och komma med!), jag har en massa roligt inplanerat, plugget går bra och i mitten av månaden får jag åka hem till min älskade ö på långledigt. Så himla underbart!! 
Jag har tänkt göra den här månaden fantastisk och med det kommer min vanliga målsättning. 3 mål och en massa pepp. Vem är på?

Men först en recap på förra månadens 3 mål:

1. Jag ska stretcha minst en kvart, minst 3 gånger i veckan! Bakläxa! Så det heter duga! Inte en endaste kväll har jag stretchat hemma, och på gymmet har det kanske blivit 2 gånger. Nej, skärpning!

2. Jag ska borsta tänderna varje morgon och framför allt varje kväll! Jag kan stolt säga att jag lyckats med det varenda dag förutom 2, och dessa var i samband med Marockoresan när hela dagen liksom vänds upp-och-ned. Men annars så! Det faktum att jag dessutom lyckats dra med Richard ett par kvällar måste ju ge ett enormt stort godkänt!


3. Inget mer småätande! Även det här har gått jättebra! Visst har jag haft ett par återfall, men låååångt ifrån i samma utsträckning som det varit innan. Nu gäller det bara att hålla i det!


TOPP 3 MÅL DECEMBER

1. Jag ska lyckas hålla i plugget trots "jullov" så jag är redo för tentorna i början utav Januari! Från den 15e December kommer jag att vara hemma på ön. Jag kommer att mysa järnet, träna mängder på mitt älskade gym och bara älska livet. MEN! Jag ska se till att hålla plugget uppe så det inte blir panikplugg dagarna innan tentorna.

2. Jag ska satsa på mina vänner! Som jag nämnt innan har jag inte varit bäst på att boka in kompisdater, men det ska det bli ändring på. Minst 5 vänner - minst 5 dater!

3. Få 2017 års sista månad att räknas! Matilda Berlin, du har nu tillåtelse att go bananas! Julmys till tusen, boka en resa, unna dig det där extra, krama Mamma lite extra  - gör allt vad som krävs för att sätta den här månaden på kartan och ladda om inför det nya året!


Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Vad bra att du gör mål! Hopas du kan hålla alla. Kram nouw.com/artibus
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina!! Hoppas verkligen det med =) Kram <3nouw.com/matildaberlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack sötaste!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229