Gotta love fall

Redigerad bild av den under

Solnedgång (tagen av Richard)

... och soluppgång (tagen av mig). Alla bilderna tagna idag!

För att fortsätta lite på gårdagens tema om vad jag läser och vad jag hör runt om just nu, så måste jag säga att det är fantastiskt vad alla uppskattar höstens fantastiska natur! Vi Svenskar må hata kylan, vi må hata mörkret, vi må hata blåsten och alla ruttnande löv. Men jag tror nog inte att det är någon som inte uppskattar dom fantastiska färgerna September och Oktober för med sig.

Jag, med min tidigare utomordentliga kännedom av Stockholmsområdet (not!), har konstaterat att Täby faktiskt ändå ligger en bit utanför. Så för att opptimera min pluggtid dom här dagarna har jag enbart varit på gymmet när jag ska hålla pass. Annars har det blivit löpturer. Och precis som under mina morgonpromenader blir det att man plötsligt får stanna upp för att ta en bild - för WOW!

Jag vet själv att jag om en månad, eller kanske om bara några dagar, kommer hata vädret. Kommer gnälla till tusen och vilja gråta varje morgon jag vaknar i mörker. Så nu gäller det att ta till vara på ögonblicket och njuta av varje sekund!

Stanna upp, ta ett djupt andetag och njut!

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Så fina och vackra,underbara <3 nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Älskar! nouw.com/matildaberlin
ineees
ineees,
Fina bilder! <3 nouw.com/ineees
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack fina du!! nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229