Balcony Dream

I samarbete med Balkongshoppen

För ett par år sedan förstod jag då inte var uppståndelsen över balkonger var. Jag har alltid haft en fantastisk trädgård att springa runt i, en pool att bada i och en härlig terass att sitta på. Det har verkligen varit drömmen när man var liten. SÅ nej, jag fattade inte poängen med ett par kvadratmeter hängandes utanför lägenheten.

Men så flyttade jag hem till Richard och en vårdag när solen sken gick det plötsligt upp för mig. Balkonger är FANTASTISKA!

Dock så fick vi inte njuta av våran förra. Under det året vi bodde där var balkongen en soptipp bestånden av byggmaterial, plankor, betong - ja allt möjligt. Så nu när vi har en ny härlig balkong vill jag verkligen njuta. Dock är den inte så kul i sig själv, och det börjar ju bli höst. Så jag har kikat runt och har hittat flera saker jag funderar på att köpa. Bortsett från möbler så har Balkongshoppen ett flertal terassvärmare och utomhusäldar. Skulle vi sitta ute såhär års hade vi behövt klä oss i överlevnadsdräkter för Nordpolen, haha! Okej inte riktigt, men nästan. Så hur grymt hade det inte varit med en värmare. Jag ska visa den för Richard så fort han kommer hem ska vi se om vi inte kan få njuta lite av balkongen här =)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229