Om det är något studenter kan så är det att festa

Om det är något studenter och s-sektionen kan så är det att ställa till med fest!
Igår var det då Gasque (sittning), och well det är anledningen till att jag mår som jag mår idag. Hela dagen igår gick jag och var lite smått otaggad. Jag skulle hålla ett tal, och är det något jag hatar att göra så är det just det, klockan 4-5 innan gasquen som började 6. Det betyder att jag inte skulle hinna hem emellan. Och allt jag egentligen ville var att stanna hemma, packa upp lådor och inreda hela kvällen.
Men jag hade redan betalt för biljetten, så det var klart jag skulle gå. Så klockan 5 gick jag in på en av KTH-bibliotekets toaletter, drog igång lite musik och gjorde mig iordning. Sminket bättrades på, klänningen byttes om till, klackarna kom fram - jag var nog lite utav en kvinnlig version av Superman, haha!

Fortfarande otaggad åkte jag till Gasquen och tänkte att aja, jag går men det är vingasque så jag kan lika gärna hålla mig typ nykter och åka hem tidigit.
Klockan 3 kom jag hem inatt. Inte för att jag var klar, utan för att dom fick stänga två timmar tidigare pga statusen på x antal personer. Inte jag då, nej jag va i mitt dansesse och blev galet besviken.
Så ja, är det något studenter kan så är det att ställa till med fest!

Gillar

Kommentarer

liindfors
liindfors,
Haha gud så roligt!! 😃nouw.com/liindfors
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaaa! Så kul! Kram <3nouw.com/matildaberlin
MALIN
MALIN,
Vilka härliga bilder! Krammalinkirstine.se/
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tusen tack sötaste du!! <3matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229