Träningsvärken från jag vet inte vad

Godmorgon finaste du!
Jag konstaterade precis att det faktiskt står en duschstol i badrummet och att det kan vara väldigt nödvändigt idag, haha! När jag vaknade kände jag mig verkligen som 80-åriga Agda och kan erkänna att det tog mig två försöka att lyckas ta mig ur sängen pga träningsvärken från hell.
Men gårdagen var verkligen helt FANTASTISK! Hela 6,5 pass fick jag ihop (smet in och körde halva Combaten trots att det inte var planen, haha!). Bästa utav allt är att jag faktiskt ska få ta få traska iväg och göra allt idag igen. Love it!

Les Mills Live (Nordic) hålls i år i Köpenhamn och är i en riktigt cool lokal som tidigare var en Lokomotivverkstad (därav har det också fått sitt namn). Så himla läckert med både spår och lok kvar i byggnaden, men nu pimpat till tusen. Riktigt läckert!

Från BodyBalancen

... och Combaten // Ni som fäljer mig på Insta fick se en del klipp från både det ena och det andra. Kommer uppdatera idag med, ni hittar mig på @matildaberlin såklart =)

Gillar

Kommentarer

Felicia
Felicia,
Åh vad roligt och testa olika träningspass! 😊 Ska du bli träningsledare framöver eller? 😊 storasysteralskarmode.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Verkligen såå himla kul!! Jag är faktiskt gruppträningsinstruktör, så kör allt från BodyJam till Zumba, Cx och mycket mer =) Kram <3nouw.com/matildaberlin
Amanda
Amanda,
Härliga bilder!femtiotrekvm.blogg.se/
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack sötaste du!! Kram nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229