Önskar jag var liten

I samarbete med Hiko.se

En vecka kvar tills jag fyller år! Helt galet - Matilda Berlin 22 år. Det låter verkligen jättekonstigt i mina öron. Visserligen har jag inte riktigt haft koll på att jag var 21 heller. Vet ni att varje gång någon har frågat hur gammal jag är har jag fått tänka efter, haha! Vet inte om det är ett tecken på att jag börjar bli gammal och redan har minnesproblem, eller om jag känner att ålder bara är ett nummer. Vi kan väl säga det senare för enkelhetens skull?

Jag satt förresten och scrollade igenom lite utav det nyinkomna på Nelly igår (Richard hade frågat vad jag önskade mig, och visste faktiskt inte riktigt vad jag skulle svara) och kom på något som faktiskt var lite smådeppigt. Där satt jag på jakt efter något som "är okej, att någon annan ger mig". Minns ni istället hur det var när man var liten? Hur man i månader innan tjatade på Mamma och Pappa för att man ville till Lekstugan (leksaksbutiken hemma i Visby). Där gick man varv efter varv och kikade på vad man ville ha innan man till slut hittade deras katalog som man sen tog med sig hem och ringade in varenda liten sak man önskade sig.
Smånördig som jag var redan då hade jag såklart färgkodat och strukturerat leksakerna efter hur gärna jag verkligen, Verkligen eller VERKLIGEN ville ha dom, haha!

Är det bara jag eller var vi fler som gjorde det??

Lego Flygplats HÄR // Lego Brandstation HÄR

Sen har vi den där totala lyckan när man på morgonen öppnade paketen och hittade allt från pyssel till lego (ni skulle ha sett staden jag och mina systrar byggde upp i lego!) och söta klänningar. Om det är något jag saknar så är det nog den. Nu när man är äldre inbillar sig folk att man vill ha alkohol och att få en flaska rött som sedan blir stående eftersom att, well jag tycker inte om vin..., är verkligen inte samma sak.

Nog för att jag ser fram emot att bli 22, men jag saknar verkligen att vara liten. Att få ha magiska födelsedagar och att känna den genuina lycka som överväldigade en den dagen som är ens egna!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229