DRÖMFRULLE - och ett par magiska recept

Godmorgon hjärtan!! Hur var eran midsommar? Och hur var dagen igår? Mina dagar har verkligen varit drömmarna själva. Så fantastiskt kul!! Lovar att dela mer i ett (eller möjligtvis ett par) ordentliga inlägg. Men efter att ha hållt igång sen Midsommarlunchen följt utav hela aftonen och därefter fortsatt med Midsommardagen på Tofta Beach Club och utgång på kvällen, så behöver min hjärna lite återhämtning och möjligtvis dränkas i vatten innan det kommer att gå att sammanfatta allt, haha!

Peppar, peppar, men jag har turen att jag aldrig bli bakis. Eller rättelse. Jag kan bli bakis - fram tills att jag har fått i mig frukost. Då släpper allt och jag blir den personen man hatar. Hon som bokstavligt talat skulle kunna dra ut och springa milen, haha! Och vet ni vad som gör mig så fantastiskt glad då? Jo, fick ett utskick från mymüsli till min insta (@matildaberlin - kika in där för att ta del utav ett grymt erbjudande, eller klicka helt enkelt in HÄR) och har fått hem både deras Sommarmüsli (sååå god), Tree of Tea Ice Tea och Kokos Nilk (= no milk). Att jag skriver om det här på bloggen är helt och hållet för att jag fullkomligt älskar det och genuint vill tipsa om det. Jag menar, bara se på frullen!

I samband med utskicket fick jag också en länk till deras fantastiska recept-sida (som ni hittar HÄR). Jag slängde hel enkelt ihop min frukost genom att plocka ihop lite utav det vi hade hemma (sa ju att det är som att komma till ett hotell när jag kommer hem, haha), men efter att ha kikat in den vet jag i alla fall vad jag ska göra framöver, för dröm vad gott det mesta lät.
Orkar ni inte klicka in själva så kan ni vara lugna, för jag tänkte faktiskt ta och tipsa om två recept att göra med deras Peachy June-tea =)

Peach Party - Sommardrink

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Häll 10 tsk Peachy June-teblad i en karaff med 1 liter kallt vatten. Låt teet dra i i minst tre timmar i kylskåp tills vattnet fått tillräckligt med smak.
2. Skär 2 persikor i skivor och lägg dem i ett glas.
3. Blanda 6 msk citronsaft och 1 tsk florsocker och smaksätt teet med blandningen. Smaka av med mer citron eller socker.
4. Häll den färdiga blandningen i ditt persikofyllda glas.
5.Garnera ditt te med citronskivor och kyl ner än mer med isbitar. Njut av ditt svalkande Peachy June-te!

Persika kokos-glass

------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Kall-brygg Peachy June-te så 300 ml vätska finns. Häll hälften i glassformar och tillsätt två till tre skivor persika i varje form.
2. Sätt på glassformens lock och stick i glasspinnarna i det kalla teet. Placera formen i frysen i tre till fyra timmar (tills den har fryst ordentligt).
3. Ta ur glassformen ur frysen och häll på 200 ml Kokos Nilk på den resterande ytan i formen.
4. Placera formen i frysen i ytterligare tre till fyra timmar och ta ur den när den är helt fryst.
5. Njut av din smakrika och somriga isglass!

Gillar

Kommentarer

KajsaStinaMattsson
KajsaStinaMattsson,
Men mums vad gott! 😊nouw.com/kajsastinamattsson
Jasmine
Jasmine,
Mums, det ser himla gott ut! Tack för att inspirerande inlägg.

Svar: Tack för din kommentar. <3

Kram
rosanatt.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229