Drömbadrummet in the making

Vet ni vad jag längtar efter mest med att bli färdig med lägenheten?
Att få tid för mig och Richard att vara VI!

De senaste helgerna har vi inte gjort annat än att renovera. Från morgon till kväll. Som ni vet håller vi på med både köket och badrummet samtidigt och har under de senaste 2,5 månaderna bott hemma vid mina föräldrar. Förstå att vi längtar efter att få flytta hem igen, trots att det är såå mysigt att bli ompysslad hemma hihi.
Men så fort badrummet blir klart kan vi flytta hem igen! Bara det finns en toa och rinnande vatten kan vi utan tvekan äta matlådor varje dag.

Jag har försökt vara duktig och fotat varje steg vi gjort så man faktiskt kan se vad som händer, och i helgen som var hann vi med milstolpen att kakla hela badrummet. Så såhär har renoveringen gått:

1. Bortsett från att vi plockat ut badkaret är allt som när vi flyttade in // 2. Allt kakel utplockat, rummet asbestsanerat och väggen till klädkammaren utslagen // 3. Nya rör dragna för vatten och el, väggarna gipsade och förberedda och golvet fixat med golvvärme, flytspackel osv samt dörren flyttad och ny dörrkarm satt

4. Taket sänkt med gipsskivor för att kunna sätta spottar och alla väggarna tätskiktade // 5. Mosaik satt i hela duschhörnan och taket spacklat // 6. Golvet tätskiktat och kakel uppsatt hela badrummet

Kvar att göra:

- Måla taket (ett lager gjort, förhoppningsvis bara ett kvar)
- Foga all mosaik och allt kakel
- Lägga klinkern
- Foga klinkern
- Montera alla badrumsmöbler
- Mjukfoga skarvar och hörn
- Sätta spottarna
- Hänga på nya dörren

- Andas ut och säga: KLART!

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Åh förstår det! Ska bli riktigt kul att få se hur det ser ut efteråt! 😃 <3iidajohansson.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tycker jag med, haha! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229