Dröm om morgondagen

Jag hade aldrig trott att renoveringen skulle ta så pass mycket på krafterna som det har gjort. Det är klart att jag alltid har förstått att det tar tid att renovera och det är inte något som görs av sig själv utan man måste faktiskt lägga maken till. Det jag däremot aldrig hade kunnat föreställa mig var att det skulle tära på mitt och Richards förhållande. Nu tror ni säkert att vvi har bråkat en massa, men tvärtom. Roligt nog håller vi med varandra i alla beslut och tänker tydligen precis likadant utan att vi ens nämnt idén för den andre. Så på så sätt har allt varit superenkelt.
Nej, problemet har legat i att vi har inte haft tid för OSS. Jag har jobbat under dagen, Richard har kommit hem från jobbet och tagit över medan jag har dragit iväg för att hålla pass, sen har jag kommit hem, lagat mat och efter det har vi båda däckat i sängen. Vi har knappt rört vid varandra under dom 3 veckorna vardagsrummet var i kaos.
Men nu, ÄNTLIGEN, finns det tid. Eller det är fel för vi har fortfarande massor av saker att göra, men just nu får det ligga på paus få tid reparera de skador vårar förhållande fick. Haha, nu låter det brutalt och så illa var det inte. Men allt var inte 100% och nu är det dags att komma tillbaks igen =)

En annan sak som slog mig imorse när jag gjorde min frukostsmoothie - vi kommer att behöva måla om köket med innan det ska renoveras. Eftersom att vi satte igen dörren in till vardagsrummet ska den ju också sättas igen ordentligt på kökssidan och då såklart målas. Köket är dock inte vitmålat, utan lite beiget. Så det kommer bli ommålning av alla väggarna. Vilket är jättesynd, för på ena väggen sitter en jättefin väggdekor som jag gärna hade velat ha kvar. Jag passade på att snabbt kika in på PIXERS för att kolla igenom deras utbud och hittade en massa fint (här kommer beslutsångesten, haha!). Så det kommer att lösa sig när det är dags. Skönt va? ;)

Annars är fototapeter fantastiskt fina! Ni hittar just dom här hos PIXERS med =)

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Haha, äsch vad skulle livet vara utan lite dramatik 😉 Krammatildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Ja, såklart vill vi få allt färdigt. Men samtidigt finns det alltid något att göra, och har man inte förhållandet kvar i slutändan så är inget värt det. Kram världens bästa <33matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229