Do your squats, put on some red lipstick and don't let boys be mean to you

Ibland är det ju nästan så man funderar på om man inte lider utav något slags självskade-beteende? Vem kliver liksom frivilligt, och dessutom väldigt taggat, in i gruppträningssalen för GRIT Plyo? 30 minuter utav skrikande, stumma muskler, hög puls och nästan på gränsen till spykänsla? Och dessutom finns det dom som betalar för att göra det, haha! (Hade jag inte fått gymkortet genom att jag jobbar där så hade jag helt klart också varit en utav dom)

Men samtidigt vet vi allihop att jag fullkomligt älskar det! Att känna musklerna kämpa, pannbenet ta kommando, svetten rinna och endorfinerna flöda - bästa känslan!

Att träna "jobbiga" pass är verkligen som en berg-och-dal-bana.
Hela dagen går man runt och är supertaggad precis som innan man kommer till Gröna Lund eller var man nu är. Sen ställer man sig och väntar i salen på att passet börjar, och precis som i kön till attraktionen börjar man ifrågasätta sitt beslut. Uppvärmningen drar igång, vagnen börjar klättra uppåt, man känner inte så mycket alls. I mitten av passet, ungefär samtidigt som man kommer till den största och mest fruktansvärda backen, skäller man ut sig själv och undrar hur man kan vara så dum att man gör det här - frivilligt!
Men man kämpar igenom passet, man åker hela vägen runt, kommer fram och är skakig i hela kroppen och hög på känslor. Sen går man därifrån och säger: igen, igen, igen!!!

Kan ni känna igen er? Eller vad säger ni?

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Jag önskar att jag kände igen mig 😉😍nouw.com/carroat
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahaha! kram söta <3nouw.com/matildaberlin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Det här kan jag känna igen mig i!!! Visst är det galet härligt,kram <33nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JAAAA! <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229