Detoxdag

Idag är första dagen jag verkligen haft vårkänslor!

Efter att ha vaknat med nästintill bakiskänsla i kroppen bestämde jag mig för att enbart göra sånt som behövs och sånt som min kropp mår bra utav. Lite som en detoxdag, haha!
Bortsett från att jag gick upp och gjorde i ordning en riktigt härlig skål med proats låg jag kvar i sängen till 10 imorse innan jag gick upp och satte mig med plugget en stund. Jag funderade på att bryta av med ett Soma Move-pass men kom fram till att jag vägrar gå in i en mörk källare när solen äntligen är framme. Så det blev en riktig myspromenad med en vän istället. Vi gick längsmed havet och in i innerstan och fick världens sommar-flashbacks från när man var liten. Typ som där spelade vi Kvartersligan när vi var 10 eller det där trädet gick jag under när jag och min bästis lagade 3-rätters Morsdagmiddag till våra mammor. Nämnde jag att jag dessutom gick utan jacka??
Så underbart!

Och efter ännu lite mera plugg mötte jag upp en vän för träningsdate i form utav BodyAttack. Så nu finns inga bakiskänslor kvar, utan bara pepp på den här veckan =)
Nu ser vi till att det blir en riktigt bra en!

Gillar

Kommentarer

annaass
annaass,
Åh så fina bilder! 😊 nouw.com/annaass
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina du <3nouw.com/matildaberlin
Pauline
Pauline,
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Sååå ljuvligt! =)matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229