DETOX

Igår bestämde jag mig för att nu får det vara nog! Det är dags för en detox!
Men inte någon juicedetox, sockerdetox eller en massa shakes, utan en detox på mina craves.

Sedan ett halvår tillbaka har min kärlek till att småäta gått helt över styr. Jag är en väldig periodare, så vad jag cravear beror helt på när man frågar. Men jag överdriver inte när jag säger att under min perioder kan jag lätt äta två 500 grams burkar med kvarg på en eftermiddag, hyvla i mig en hel ost på två dagar, äta en burk russin eller som igår, en hel förpackning med flingor - på en endaste dag…

Att förstå att man inte ska äta för mycket sötsaker eller godis under vardagarna är inget problem, men hur säger man till sig själv att man inte får äta “vanlig” mat?

Men detta småätande resulterar i att jag proppar i mig mellis på eftermiddagen till den gräns att jag blir så pass mätt att jag inte är sugen på någon middag (äter såklart, men njuter liksom inte utav det) och så behöver jag inte förklara att min mage inte är världens gladaste utav det.
Jag tycker verkligen inte om att sätta gränser för mig själv, men nu får det vara nog. Inget mera småätande!

Så nu ska jag utesluta de sakerna jag cravear just nu, vilket uppenbarligen är flingor, kvarg och yoghurt. Kvargen kommer jag att ha kvar i små mängder (!) men eftersom att jag äter det andra både till frukost, mellis och kvällsmål måste jag byta ut det mot något.
Därför stannade jag och handlade hem en massa god frukt igårkväll. Apelsiner, äpplen, bananer, melon, vindruvor och frusna bär, vilket förövrigt såg såååå gott och fräscht ut!

Fick en prefekt timad leverans i samarbete med BodyStore igår. Dom lanserar den nya What a melon-drycken just nu! En supergod (100% min egna åsikt) dryck med vattenmelons-vatten med en squese av citron i och helt utan tillsatt socker =)

Vilka är era laster? Och är det någon som är på? 2 veckor utan våra största craves!

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tusen tack fining! <3matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tack söta du! Håller tummarna för mig själv, haha! 😉 Krammatildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229