Det här med rutiner på semester

Jag är, och kommer med största sannolikhet alltid att vara, en person som älskar och behöver rutiner. I vissas ögon (och till viss del även mina egna) kanske jag är lite trött och tråkig som även under min semester håller mig till mina vanor, om än något modifierade. Men semester för mig innebär en period i livet där jag har tid till att fokusera på att må bra. Jag är ingen sån som ser det som en chans till att festa var och varannan dag, äta allt onyttigt man kommer över bara för att ”det är ju ändå semester” eller helt ta ledigt från träning. Jag säger inte att det är något fel med det. Whatever floats your boat. För mig är det dock inte det. För mig är semester lika med att må bra, och för att jag ska må bra behöver jag ändå rutiner (men i lagom doser).

Så när larmet ringde imorse (betydligt senare än en vanlig Tisdag tho’) hoppade jag upp ur sängen, snörde på mig löpskorna och drog ut på en superhärlig runda i solen. Skillnaden mot en vanlig dag: Efter dusch och frulle kunde jag sen krypa ned brevid min syster i hängmattan istället för att flänga iväg på antingen det ena eller det andra. Där låg vi sen och myste i nästan en timme innan vi förflyttade oss till bordet på terassen och det nybryggda kaffet. Hela dagen har jag sen tillbringat tillsammans med min älskade familj.

I skrivande stund sitter jag vid samma bord som gjorde med kaffet. Mina systrar bollar volleyboll på gräsmattan och Mamma och Pappa sitter med varsitt glas vin i poolen. Jag vet inte om jag börjar bli gammal eller vad det är, men plötsligt känner jag den där otroliga lyckan, kärleken och lugnet i hela kroppen som Mamma brukar beskriva när hon har hela familjen samlad. Tacksam för livet. Tacksam för min älskade familj. Tacksam är ordet! Hon brukar säga att hon njuter, och just nu njuter jag något så otroligt!

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Gud vilka fina bilder på er två 😍😍
nouw.com/johannagrahn
mathiildaeklund
mathiildaeklund,
Men åh vad mysigt det låter. Älskar kvalitets tid med familjen!
nouw.com/mathiildaeklund
malinlinneaa
malinlinneaa,
Jag håller med dig, att vara ledig innebär att må bra och det gör även jag om jag får hålla i mina rutiner samt lägga mer tid på mig själv 😍 hoppas du njuter av din semester ♡
nouw.com/malinlinneaa
amandagroth
amandagroth,
Låter hur mysigt somsom helst! 😍
nouw.com/amandagroth
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Både jag och grabben mår bäst av rutiner. Vi har alltid rutiner och struktur! Det är viktigt för oss, vare sig det är sommar, vinter, lov eller vardag om man säger..
nouw.com/jenniferofhbg
Jasmine,
Vad härligt att läsa att du har det bra. Det låter som en riktigt härlig tillvaro! <3
Kram
rosanatt.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin