Det här med kvinnokroppen

Det här med kvinnokroppen alltså! Jag kan verkligen bli så sjuuukt fascinerad! Och kanske till viss del skrämd, för hur tusan ska man kunna hantera allt som pågår? Jag ska erkänna att de senaste dagarna har livet inte varit på topp. Sen igår har jag gått runt med en total ångest-klump i magen, varit bottenlöst hungrig och inte velat göra något annat än att lägga mig under täcket och gråta. Samtidigt vill jag typ bara fly. Hade det inte varit för att jag imorgon ska på SATS Awards (vilket jag är supertaggad på) så hade jag på riktigt dragit iväg till Arlanda inatt. Bara stuckit någonstans. Flytt och lämnat allt. Men nej, istället vaknade jag med den där klumpen igen, övervägde att ställa in alla dagens planer och isolera mig i min lilla lägga, men bestämde mig istället för att kämpa mig genom dagen.

Anledningen?
Jag gissar något slags PMS-liknande. Jag bestämde mig den här månaden för att hoppa över lingonveckan genom att skippa sockerpillerna och hoppa rakt på nästa p-piller-karta. Men det har nog gjort min kropp till ett totalt kaos. Är det någon som har varit med om något liknande? Eller tror ni att jag är helt ute och cyklar?

Det är sånna här stunder i livet som jag verkligen fascineras utav oss kvinnor. Vi kämpar oss igenom vardagen utan att över huvudtaget kunna kontrollera vad som pågår inom oss. Gråtattacker, skrikanfall, hopplöshet, obeskrivlig lycka och allt där emellan. Ibland inom loppet utav 5 minuter. Hur sjukt är inte det egentligen? Och hur coola är vi inte som gör det??
Nej, all j*kla cred till oss - eller vad säger ni?

Gillar

Kommentarer

malinedlund
malinedlund,
Och som vi kämpar o krånglar med dessa hormoner, lääänge i livet :/ nouw.com/malinedlund
Lycklig
Lycklig,
Håller helt med. Mina hormoner just nu är ett enda kaos!!nouw.com/lycklig
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229