Det coolaste jag någonsin gjort!

Godmorgon hjärtan! Hoppas ni har haft en fantastisk helg och är redo för en ny vecka!
Själv har jag haft en helt otrolig en, men redo för en ny vet jag då inte eftersom att det betyder att vi går in på resans sista dagar. So sad! Men efter gårdagens guideade tur som jag skrev om igår så känns det så himla mycket bättre!

Jag lovade ju att berätta om det femte och sista stoppet, so here goes!

Har ni hör talats om Rach Vem Beach? Har ni hört talats om Starfish beach? Inte?
Det har inte jag heller innan jag började söka runt på Pinterest efter saker att se och göra på resan, och efter att ha varit där verkar det heller inte vara så många andra som heller hört talats om det. För med tanke på hur MAGISKT vackert det var (jag menar, bara seeee) så var det nästan inget folk där alls

Vi fick höra att det på stranden ursprungligen hade bott ett enda par som sedan fått 8 barn. Dessa barn bor nu kvar på olika delar och driver olika restauranger. Restauranger är dock nästan att ta i, för vad det var va små gjutna betongplattor med tak och plastmöbler. Men maten däremot - så god! Våran ingick i turen, så in kom en stor hotpot för oss alla att dela på.

Så till skillnad från Sao Beach, Long beach och de flesta andra stränderna här så är det verkligen nästintill så oförstört och oturistigt som det kan bli. Vilket i mina ögon är fantastiskt!!

Stranden har som ni kanske förstår, fått sitt namn utifrån verkligheten.

Starfish beach

På ett stort område bara 20 meter ut från stranden fanns hur många sjöstjärnor som helst. Alltså WOW vilken upplevelse! Själv hade jag aldrig fått för mig att röra dom, men våran guide sa att så länge man inte håller dom över vattenytan mer än en minut så var det ingen fara. Dock kändes det fel, så jag lyft bara ett par stycken och tog dom aldrig upp i luften, utan höll dom kvar under vattnet. Fortfarande kanske inte helt okej mot dom små stackars krabaterna, men ibland rycks man bara med i stunden, och alltså WOW! Det är verkligen bland det coolaste jag har gjort!

Tråkigt nog berättade han att dom håller på och bygger en jätteresort i närheten, så om 2 eller 3 år kanske stranden är privat... Det om något är ju verkligen sjukt tråkigt! Så jag säger bara en sak: Passa på att åka hit innan det är för sent!

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Men åh så vackert!! Vilken upplevelse också att hålla sjöstjärnor, de är ju så himla fina 😃 Fantastiska bilder!!idanilssonphoto.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ja alltså WOW!! Det är helt klart bland det coolaste jag gjort =) <3nouw.com/matildaberlin
lifeofkile
lifeofkile,
woow va coolt!nouw.com/lifeofkile
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men JA! Det var verkligen heeeelt otroligt!! kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229