Den hemska sanningen kommer fram

Det är så oerhört viktigt att se det lilla i vardagen! Att inte bara låta tiden springa ifrån oss! För jag tror nog att vi alla kan instämma i att tiden går sjuuukt fort. Eller vad säger ni? Det är liksom redan den 19 Februari. Månaden är snart slut, och det är snart Mars. Jag vet i alla fall inte var dagarna tar vägen.

Om vi då bara fokuserar på något där framme, typ helgen när man inte behöver jobba, semestern om en månad, sommaren om 4 månader eller pensionen om 40 år, så kommer vi helt ärligt att missa det som är livet. Hur skrämmade och hemskt det än är så är det sant. Som hon i reklamen säger: Jag tror på att vi bara har ett liv, och jag tänker leva mitt till fullo!

Så här kommer en lista med 5 små- eller egentligen enormt stora) saker jag uppskatta i min vardag:

1. Att jag har en stark, frisk, fungerande kropp som låter mig leva livet, göra det jag älskar och älska det jag gör!

2. Min underbara Familj, min fantastiska sambo och mina älskade vänner som alltid tror på mig, stöttar mig och pushar mig till att bli den bästa versionen av mog själv!

3. Hallon och Mango! Alltså åhhh vad gott det är! Helt klart mitt stora crave just nu, hihi!

4. Koffein! It’s a bit sad, men den där burken med nocco, amino pro eller monster för att inte tala om en vanlig kopp kaffe är verkligen ett par av dagens höjdpunkter

5. NI MINA FANTASTISKA LÄSARE! Jag insåg helt att jag har missat att tacka er för alla era fina ord på sistone, och framför allt mitt inlägg i Lördags. Jag är så ofantligt glad att jag började blogga och fick lära känna ER! För jag kan på riktigt räkna flera utav er till mina vänner (ingen nämnd ingen glömd) och det värmer hela mitt hjärta. Så TACK FÖR ATT NI FINNS OCH FÖR ATT JAG FÅTT LÄRA KÄNNA ER <3

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Matildaa
Matildaa,
så fin blogg du har, jätte imoonerad!!😍nouw.com/matildaa
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! TUSEN tack sötaste <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229