Den här veckan

I samarbete med Freska

Godmorgon hjärtan! Kan ni förstå att det redan är Juni?? Blir lika chockad varje gång jag öppnar mobilen och möts utav kalenderappens staterande om att månadsskiftet faktiskt är ett faktum. Dessutom kliver vi in i en ny vecka - min sista vecka i Stockholm. Hur sjukt? Jag har rätt så väldigt exakt 7 ynka små dagar kvar här innan jag tar mina väskor och flyttar hem för en hel sommar hemma på Gotland. Helt underbart men samtidigt total ångest. Jag fullkomligt älskar båda dom här städerna som numera är mina hem. Men innerst inne vet jag precis hur lycklig jag kommer vara i samma sekund jag sätter fötterna på min älskade ö igen. Och vet ni vad? Den här sommaren kommer bli magisk - för det har jag bestämt!
Men en vecka kvar. Hur ska den tillbringas då? Jo:

Måndag
T E N T A P L U G G (har inte så mycket mer att tillägga där....)

Tisdag
För imorgon är det dags för terminens, och mitt andra års, sista tenta. 08.00 startar det och ett antal timmar senare (cirka fem...) tänker jag ta SOMMARLOV - woop woop woop! Och det kickar jag igång med en middag tillsammans med @amandalarssons, @fannyeskilson och @isabylund. Tror faktiskt inte att det kan bli så mycket bättre =)

Onsdag
Min första plan var att jag skulle ta världens längsta sovmorgon (för boy do I need it), men riktigt så blev det inte, för 08.00 kommer städföretaget Freska att komma hit, knacka på dörren och totalstäda lägenheten. Hör ni hur fantastiskt? Under tiden som jag går och och går en morgonpromenad, kanske unnar mig en frulle ute, går och tränar eller vad jag nu känner för att göra, så kommer dom att STÄDA HELA lägenheten. Jag kommer mötas utav skinande golv, lukten utav rengöringsmedel och ett rent kök, istället för synen utav mina inneboende dammråttor, haha! Jag tror verkligen inte att ni förstår hur taggad jag är på det här, haha!

Torsdag
På grund utav lite saker som dykt upp så ska jag flytta ur lägenheten ett par dagar tidigare. Den dagen är just Torsdagen. Så hela dagen kommer att gå till att ta mig till Märsta, hämta Farfars bil, hämta alla grejer här i stan, städa ur det sista, köra till förrådet i Upplands Väsby, dumpa det som ska vara där där, och sen köra till Märsta där jag och mina sista väskor flyttar in i Pappas pendlarlägenhet för dom sista dagarna.

Fredag
Vad vore väl en avslutad termin utan klassfest? Vi kommer börja med att vid lunch mötas upp i en park, grilla lite lunch och bara ha sjukt mysigt i (förhoppningsvis) solen. Efter ett break hemma ska vi sen mötas upp igen för utgång. Om det är något jag är sugen på så är det att dra ut och dansa (ni bah no shit Matilda! Det hade vi aldrig kunnat gissa), så det ska jag ta min chans att verkligen göra!

Lördag
Kanske är det dags för den där sovmorgonen? Kan kanske va så att jag behöver den, haha! Därefter är dagen fylld med diverse småplaner och bestyr som skall fixas

Söndag
... för att på Söndagmorgon kliver jag ombord på båten och åker hem till min älskade ö och en helt otrolig sommar!

Hur ser eran vecka ut??

Gillar

Kommentarer

sjosefine
sjosefine,
Men härligt! Lycka till imorgon! Du är bäst, så du klarar det, det vet jag! ❤nouw.com/sjosefine
Matildaberlin
Matildaberlin,
TACK hjärtat!! alla världens kramar <3nouw.com/matildaberlin
linnearosengren
linnearosengren,
Åhhh snart är det torsdag! Ska bli så kul att få se ditt nästa boende 💕nouw.com/linnearosengren
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack hjärtat! Fast just nu blir det inte så mycket mer än "bara" hemma, hihi! kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229