Den här veckan

Den här veckan ÄR JAG LEDIG!!! Eller ledig och ledig är kanske en definitionsfråga då jag börjar terminen med tentor, och förra året vet jat att jag till och med pluggade på julafton för att jag hade haft så dålig framförhållning innan. Så i år ska det bli skillnad. I år ska jag se till att plugga ordentligt innan.
Men trots det så är jag i alla fall ledig, vilket är helt otroligt skönt!

Måndag
Jag har ett par julklappar kvar att fixa. Till min stora lycka lyckades jag hitta den perfekta julklappen till Richard igår, men det finns några små som behövs köpas. För att inte tala om outfits (plural... Jag ska nämligen fira julafton två dagar) - panik. Så en tripp på stan står högt på listan.
Följt utav BodyAttack på kvällen <-- något utav det bästa med att vara hemma på mitt älskade hemma-gym!

Tisdag
Ett riktigt pluggrace tillbringat på biblioteket. Efter att ha suttit still så länge så är jag säker på att jag kommer ha ordentligt med myror i benen, så det kommer antingen bli ett GRIT Cardio-pass eller en Sh'bam (får se vad jag får feeling för) följt utav, vad som kommer bli, en MAGISK BodyBalance-klass ledd utav min otroliga vän Teresia som numera är Les Mills Tribecoach. Hur coolt??

Onsdag
Copy and paste början av Tisdagen. Det är jag, lagboken och min kaffetermos som har en riktig date inplanerad. På kvällen blir det kanske lite roligare med ett musikquiz. Jag är egentligen värdelös på dom, och kanske inte supertaggad, men Isa (mellansyster) har tjatat ett bra tag nu så varför inte? =)

Torsdag
Om jag inte har gjort det innan, så är en roadtrip på ön inplanerad. Då jag har ett extrajobb som kräver att jag ska besöker vissa ställen på ön, så är det bara att sätta sig i bilen och köra. Och att se Gotlands fantastiska natur är ju inte direkt något man klagar över 

Fredag
Utan tvekan dag jag mest ser fram emot! Wilma (min yngsta syster) går på jullov vilket betyder att vi brukar gå ut och antingen äta lunch eller ta en fika (beroende på hur dags det är) för att fira detta. Därefter ska vi tre systrar åka ut till Mormor och Morfar i Fröjel för det traditionsenliga julbaket. Vi snackar lussekatter, saffranssnittar, vanliga bullar, kanske marsipanfigurer och en massa mer. Måste se till att komma på vad jag mer ska göra bara, hihi! Längtar SÅ!

Lördag
Jag har inte skrivit det, men Richard är fortfarande kvar i Stockholm och jobbar den här veckan. Så Lördagen kommer tillbringas med att mysa en massa med honom. Antingen en film hemma, eller om jag ska lyckas lura med honom ut på någon utav våra favo-restauranger. Okej, helt klart den sistnämnda. Frågan är bara vilken. Surfers? Crêperiet? Mile Lire? Brooklyn Burger?

Söndag
Sista advent och dan före doppare dan. Jag tänker nog faktiskt vara smart och inte planera in så mycket, för med största säkerhet kommer det vara något jag inte hunnit med innan. Julmusiken kommer dock spelas på hög volym, tomteluvan kommer vara på, är inte knäcken och chokladkolan klar kommer dom stå kokandes på spisen och så ska julgranen såklart kläs =)

Det är min vecka. Hur ser eran ut? =)

Gillar

Kommentarer

Pauline
Pauline,
hoppas du får en jättbra vecka! älskar bilden!lillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack fining! Och detsamma <3nouw.com/matildaberlin
happyM
happyM,
Åhh har också haft pluggjular förr! Hoppas Veckan blir underbar!!😍❤️nouw.com/happym
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack finaste du <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229