Den här veckan

Efter Söndag kväll med min helg i bilder kommer såklart Måndag morgon med Veckans planer, haha! Vad vore jag annars för bloggare liksom? Rättare sagt hur förvirrad vore jag annars??
Ni kanske tror att det hör inlägget är för att skryta om mitt fantastiska liv som student här i Stockholm. But nooo! Det är för att jag själv inte ska glömma bort allt, vilket jag annars kan lova er hade hänt, hehe

Måndag: Jag övervägde att gå upp 05:40 för att träna innan skolan idag, men min smoothiebowl lockade alldeles för mycket. Så efter skolan tänkte jag nog ge mig ut på en löptur innan Richard sen ikväll ska bjuda på världens godaste saffrans-fiskgryta. Mums!

Tisdag: Förhoppningsvis får jag en notis om att mina nya nagelgrejer så att jag efter dagens föreläsning kan fixa ett nytt set. Jag har inte bestämt exakt hur dom ska bli än men funderar på lite höstigare kanske bruna naglar. Eller har ni något annat bra förslag?

Onsdag: Back to business, back to vardag. Så föreläsning, övning och sen iväg och hålla min BodyJam-klass. Jag tänker däremot att jag ska försöka ligga i fas den här terminen, så istället för att bara chilla däremellan ska jag nog sätta mig på något fik och kämpa igenom hela veckans övningsuppgifter. Go Matilda, Go!

Torsdag: Typ en kopia på Onsdagen. Men efter skolan funderar jag på att ta mig till Täby Centrum och leta rätt på lite nya kläder jag kan ha på mig under mina praktikdagar. Jag har en del fint hemma, men ni vet nog alla hur mycket en outfit kan göra för ens humör. Så med en ny outfit (skjorta och kavaj?) ska jag se till att göra världens proffsigt intryck =)

Fredag: LEDIG!!! Eller egentligen inte. Men jag tänker att det vore väldigt härligt att va ledig, hehe. Så den övningen som är schemalagd kan nog ta plats på Espresso House efter att ha kört lite Fredags-GRIT inne i stan. Hur bra låter inte det?

Lördag: It’s SUPER SATURDAY! Eller Les Mills Live som det har hetat de senaste åren. Nm! Jag är för exalterad för att ens fastna på den punkten. Det här är årets träningsevent för oss Les Mills fans.
Vi snackar hela Globen abonnerad och fylld med olika träningspass från morgon till kväll. Jag tror att jag har 9 olika klasser inbokade, men funderar på om jag inte kan klämma in ett par till, hehe

Söndag: Vi kan väl börja med att anta att jag har rätt brutal träningsvärk? Trots det kommer jag leva för den här dagen då jag ska ha mäklarpraktik med Fastighetsbyrån Östermalm och var med på ett par visningar. Så taggad!

Som ni förstår längtar jag nåt så enormt efter helgen, inte för att chilla utan tvärtom för att den är fylld med så mycket kul! Ni då? Vad har ni inbokat i veckan? Något roligt?

Gillar

Kommentarer

Ellen,
Underbara bilder på dig! Och wow vilken fullproppad vecka!
sv: Taaack snälla! <3
ellengrantz.blogg.se/
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina! Hahha, tvärtom tycker jag att den är väligt lugn, haha! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
sunnyfanny
sunnyfanny,
Wow vilka bilder <3
nouw.com/sunnyfanny
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack vännen <3
nouw.com/matildaberlin
nwistrand
nwistrand,
Woow så fina bilder 😃
nouw.com/nwistrand
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack fining <3
nouw.com/matildaberlin
sannahedbergs
sannahedbergs,
Åh vilken härlig vecka & så fina bilder!! <3
nouw.com/sannahedbergs
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack sötaste du <3
nouw.com/matildaberlin
Johannasoderberg
Johannasoderberg,
Men wow vilken vecka! Är lite små aviiis <3 Ännu mer avis på hur fin du är och hur fina bilderna är dock!! <33
nouw.com/johannasoderberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså du!! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Härligt👏🏼 Bilderna på Dig är så fina👌🏼,kram
nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack söta <3
nouw.com/matildaberlin
erikssontowa
erikssontowa,
vilka fina bilder 😊
nouw.com/erikssontowa
Matildaberlin
Matildaberlin,
carroat
carroat,
Vilken härlig vecka du har framför dig och bilderna är magiska 😊
nouw.com/carroat
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina du! Hoppas din med blir fantastisk <3
nouw.com/matildaberlin
Pauline,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack finaste <33
nouw.com/matildaberlin
sabismode
sabismode,
Matildaberlin
Matildaberlin,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin