Den här veckan

God morgon babes och god morgon Måndag!
Visserligen betyder det faktum att det just Måndag ingenting i min värld just nu då mina arbetsveckor startar på Tisdagarna. Eller förresten det gör det visst! Det betyder ju att jag har lite Fredagsfeeling idag, för efter det har jag frivecka. Wohooo! Vad ska jag hitta på då? Jo:

Måndag: Sista jobbdagen från 16-03... En tur och retur till Nynäshamn, sen så är jag äntligen klar med den här veckan

Tisdag: Vecka 29 slår till och klockan ett öppnas dörrarna till Kallis. Så först blir det champangefrukost hemma hos oss innan vi går bort dit för sommarens största dagsfest

Onsdag: Trots frivecka ska jag än en gång ombord på båten. Denna gång är det dock för att tillsammans med familjen hälsa på Farfar i Norrtälje som fyller 90 år!

Torsdag: Halva dagen tillbringas med att ta oss hem från fastlandet. Förhoppningsvis hinner jag hem till BodyCombaten (har faktiskt inte koll på vilka tider vi åker, hehe) och därefter kommer jag somna sjukt gott. Har en hel del sömn att ta igen!

Fredag: Dagen utan planer! Såååå skönt! Är vädret på topp blir det nog en tur till Tofta, kanske lite grillning på kvällen och bara en massa mys!

Lördag: Repris på Fredagen? Låter inte helt fel va? Annars funderar vi på om vi inte ska åka en roadtrip någon stans. Turista min egna ö liksom =)

Söndag: Det enda som är inplanerat är att jag vid 17:30 ska hålla en BodyJam-klass på Form. Yaaay! Som jag saknar mina pass! Är ni på ön måste ni komma och köra med mig!

Som jag ser fram emot den här lediga veckan! Samtidigt som jag vet att den kommer gå så äckligt fort! Snart är det Tisdag igen och det är dags för ny arbetsvecka. Skillnaden är dock att det är dagspass och inte nattskift. Så. Himla. Skönt!
Hur ser eran vecka ut? Vad har ni för kul inplanerat?

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Just det, lär vara fullt ös på ön denna vecka 😊 Så skönt att du kan vara lite ledig, bra timeat med vädret, haha. Kram fina <3nouw.com/isabylund
Matildaberlin
Matildaberlin,
Haha, jajamensan! Fulla turer både hit och dit! Kram finaste du <3nouw.com/matildaberlin
enna
enna,
En vit skjorta är aldrig ett fel klädval! Passar dig så fint vännen! <3 Hoppas du får en toppen vecka 😊sayyeastofashion.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur? Tack finaste du! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229