Den här veckan

Godmorgon hjärtan! Och godmorgon ny vecka! Hoppas ni är lika laddade som jag =)
Jag måste säga att jag inte är det minsta sugen på kallare väder, höstmode, regn, rusk och mörker, men jag är så himla taggad på höst. Många har sina nystarter vid nyår, men för mig är det oftast hösten som känns som det där tillfället när allt startar om med ny energi - och jag ÄLSKAR det!

Den här veckan:

Måndag: Tillbaks in i min nya verklighet i Stockholm. Det blir fullt ös med mottagningsaktiviteter från morgon till gasque på natten. Så kul!
Tisdag:
Har jag äntligen möte med gruppträningskoordinatorn för Nordic Wellness Stockholm. Så önska mig lycka till!
Onsdag:
Har vi först obligatorisk datorintroduktion i skolan följt av att jag ska möta upp Richard för slutbesiktning av nya läggan. Så äntligen ska vi få se hur den faktiskt ser ut, haha!
Torsdag:
Ett träningspass på morgonen är ett MÅSTE! Med tanke på att det är gasque varje kväll och det kan bli tajt med träningen dagarna innan, så är det bara att ta sig upp ur sängen innan det är dags att dra till skolan för massa roligheter och gasque såklart
Fredag:
Skola hela dagen, men vi pratade om att kanske föra lite med våran nollegrupp hemma hos en av killarna innan gasquen. Hade verkligen varit sååå mysigt!
Lördag:
Är det sektionens dag, vilket jag inte riktigt vet vad det innebär, men såklart så avslutas det med gasque med. Så en riktigt rolig dag lär det bli =)
Söndag:
Äntligen en lugn dag! Här skall inte göras många knop. Sängmys, god mat, ett träningspass och en riktigt lång, varm dusch för att ladda upp batterierna inför att skolan startar på riktigt.
Wihooo!

Hur ser eran vecka ut? Mycket inplanerat?

Gillar

Kommentarer

Cecilia
Cecilia,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ska du säga <33nouw.com/matildaberlin
Amanda Jona [FOTOGRAF]
Amanda Jona [FOTOGRAF],
Åh, låter verkligen som en så spännande vecka! 😃amandajona.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det är det verkligen med =)) Kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229