Den här dagen

Var ska jag börja?? Jag har precis sjunkit ned, eller sjunkit ned är fel - kraschat är mer rätt, i soffan med hembakad pizza dagen till ära. Att säga att jag är snurrig och mosig i huvudet är bara en underdrift. 
 
Första dagen på nya jobbet har varit sååå bra! Alla har varit jättesnälla och välkomnande och jag känner mig så taggad! Jag börjar med två veckor av utbildning nu, och jag måste säga att jag verkligen saknat att lära mig. Vilket är en jäkla tur med tanke på hur mycket det är att lära sig. När jag säger att jag kommer att jobba i 20 olika datorsystem så skojar jag inte. Det är verkligen 20 olika datorsystem.
Skoja inte att jag var alldeles grötig i huvudet när jag gick därifrån idag. Då var det verkligen så skönt att ta mig till gymmet och bränna av ett pass.
Varför inte fortsätta med nytt när det tydligen varit dagens tema? Så jag passade på att för första gången testa Boxning. Jag har ju gått en del på BodyCombat så lite grunder hade jag, men det här var verkligen något helt annat. Få se om det resulterar i lite gottig träningsvärk imorgon =)
 

Gillar

Kommentarer

Linda
Linda,
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Myscket, mycket gott =)matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229