Den bästa dagen i mitt liv

Innehåller affiliate-länkar

Om jag fick välja en dag i mitt liv att återuppleva så skulle det nog vara min student. Den är utan tvekan med på listan över dom lyckligaste dagarna i mitt liv! Dock ändå en bit liten ifrån toppen (balen, dvs den första gången i mitt liv som jag bokstavligt talat var så hög på livet att jag dansade på bordet, slår den). Det känns som att jag nästan var så endorfin och adrenalin påverkad att jag till viss del inte minns den. Lite som att den var ett töcken som gick över alldeles för snabbt.
Men jag minns utan tvekan den där överväldigande lyckokänslan som liksom tog över hela kroppen! Bästa känslan ever!

Därför gör det mig alltid så varm i själen när jag ser studenter. Jag vet precis vad dom känner. Lycka, frihet, stolthet - allt på en och samma gång!
Så att jag igår fick vara med och se min kusin Viktor ta sin är något jag kommer att leva på länge. Ihh, vad det är fantastiskt!

Han har gått IB på Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (inte direkt illa pinkat), och deras firande ser väldigt annorlunda ut jämfört med det vi hade på Gotland. Efter deras utspring, traditionsenliga formaliteter och en promenad genom stan var det mottagning hemma hos familjen. Och det hörni, det var verkligen hur mysigt som helst! För att inte tala om hur gott som helst! Jag menar - bara se på’t!

Tyvärr var jag tvungen att dra lite tidigare eftersom att jag skulle iväg till Täby Centrum och hålla min sista BodyJam innan jag åker till Gotland (so sad!). Och för er som undrar så är det självklart alkoholfritt bubbel i mitt glas (inte behöver man vara full för att dansa BodyJam nej). Den gick förövrigt helt sjukt bra! Det var säkert på grund utav att jag var fulladdad med energi från både god mat, en (eller snarare ett par) bitar tårta och all lycka från studenterna, hihi. Eller vad tror ni?

Att jag sen lyckades missa pendeln med 1 (!) ynka minut, blev sittandes i Märsta i en halvtimme och sen kom hem först efter elva, det är en annan femma. För vad gör väl det när ens lilla kropp är fylld till bredden utav lycka?

Gillar

Kommentarer

Pauline
Pauline,
så himla roligt med studenten iaf, minns tillbaka på min men sån glädje 😊lillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? sån lycka och glädje ju!! Kram <3nouw.com/matildaberlin
artibus
artibus,
Men herregud så underbart det ser ut! OCH DU ÄR SÅ VACKER! Såg bilden på dig på instagram och kände bara "herregud hon glöder" Du är så vacker tildis, herregud!! <3nouw.com/artibus
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså HJÄRTAT! Du får mig alldels generead här. Stor PUSS <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229