Delar med mig av ett pass

Dagen är här! Nu finns ingen återvändo, utan det är bara att köra.
ALDRIG har jag känt mig så osäker inför ett prov som jag gör inför dagens tenta. Jo, möjligtvis inför eneglska gloserna vi hade i 4an där jag fick 2 rätt av 22, hehe, men sen dess har jag alltid varit i de högre betygsgraderna. Idag däremot, idag finns en viss risk att jag flunkar. Ni är flera som redan har önskat mig lycka till, men snälla håll tummarna nu när det verkligen gäller och för att rätt frågor kommer!

Precis som inför tentan i Tisdags tänker jag ta mig iväg till gymmet nu innan för att väcka kroppen, frigöra lite endorfiner och framför allt orka sitta still under de 4 timmarna som väntar, haha!
De senaste dagarna har det blivit väldigt mycket gym (nej, det är verkligen inte min grej...) och alldeles för lite gruppträningspass. Men så fick jag ett mail från Les Mills igår med världens bästa grej! Som jag nu tänkte dela med mig utav =)
Skådespelerskan Nina Dobrev har tillsammans med resten av GRIT-gänget tagit fram ett eget GRIT Cardio pass - som finns uppe på youtube!
Ni som har följt mig vet att jag älskar GRIT! Det är bara 30 minuter. Det är fullt ös medvetslös. Det är grymma resultat. Det är verkligen något i sin egen klass!!
Tyvärr har SATS nu valt att enbart köra ett utav de 3 koncepten (strenght), vilket innebär att det inte kommer bli någon mer cardio eller plyo för mig. Eller rättare sagt, skulle ha betytt. Nu har jag ett pass jag faktiskt kan köra. LOVE IT!! Så det kommer bli dagens pass. Frågan är bara om jag lyckas pusha mig själv utav någon annan i salen? Det är ju det som är det svåra. Men jag ska köra!! Svetten ska rinna och endorfinerna flöda!
Någon mer som ska testa? Tell me i sånna fall!! Och berätta vad ni tycker =)

Gillar

Kommentarer

malinfred
malinfred,
SHIT vilket grymt pass!! Jag ska sååå testa det själv! Håller också tummarna att tentan gick vägen. Kram <333 nouw.com/malinfred
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Testade det, och det brände verkligen så fint, haha! Tack fina och hoppas du hade en riktigt bra dag <33nouw.com/matildaberlin
izabellanyquist
izabellanyquist,
Hoppas att det gått bra idag! 😃 <3nouw.com/izabellanyquist
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack finaste du!! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229