Därför ogillar jag sommaren

I samarbete med NA-KD

Vet ni vad det sämsta med sommaren är? I alla fall enligt mig. Svaret = kläderna.
Inte modet i sig, för jag jag är fortfarande kär i det som är. Men det faktum att jag, liksom så många andra, har blivit lat och bekväm. När jag går i skolan har jag en anledning att varje dag kliva upp, göra mig i ordning, välja en snygg outfit som jag känner att jag rockar. Men nu under sommaren och semestern har jag helt tappat det. Jag går runt osminkad, ofixad, i Mammas gamla slitna jeans (sååå sköna) och en stor stickad tröja (är så fruktansvärt kallt i källaren där jag bor nu).

Därför älskar jag alla tillfällen man få en anledning att faktiskt byta ut mjukiskläderna och se lite najs ut igen. Typ som i förra veckan när vi skulle ut till Tofta. Då bestämde vi oss för att stanna till på Leva Kungslador på vägen ut (kommer ett inlägg om det lite senare, för stort tips på den). Inte för att jag egentligen fixade mig så mycket. Lite bryn, lite mascara och borsten genom håret (the perks of summer). Men kläderna - älskar (om jag får säga det själv). Och inte för att det var så komplicerat heller. En klänning, en beige Zipped Short Jacket, mina nya beaiga favorit sneakers och ett par solglasögon.

Jag är på riktigt kär i dom här chunky sneakersen! Ända sen jag var liten har jag haft komplex för mina fötter. Fun fact: Dom har krympt. När jag gick i 4an hade jag storlek 39-40. Idag har jag 37. Men det har gjort att jag alltid väljer små, nätta, tighta skor. Så jag har fullkomligt älskat trenden på andra, men inte för 5 öre kunnat se den på mig själv. Men så hittade jag dom här - och jag är KÄR! Jag menar, bara se på dom!

Nog för att jag älskar, älskar, älskar sommaren (!) men jag längtar ändå nästan lite efter hösten, att komma tillbaka i rutinerna och få en anledning (och nästan ett tvång) att känna mig snygg igen. Kan ni förstå vad jag menar? Eller är det bara jag som är lat? Haha!

Gillar

Kommentarer

mollysvedin
mollysvedin,
Hur snygg är inte du? och håller med det där om kläderna. Känner dessutom igen mig så mycket om att ha komplex över fötterna. Tycker dom är så otroligt fula och breda, haha💗💗nouw.com/mollysvedin
Ajli
Ajli,
Säger som jag sa med sminket: jag ÄLSKAR det med sommaren! ÄLSKAR att jag inte behöver ha på mig några kläder alls, tar bara på mig något för att inte folk ska se mig naken liksom, och smink har jag glömt hur man använder typ. Det är bland det bästa med sommaren!!ajlimuller.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229