Dagsfesten du inte får missa!

Innehåller affiliate-länkar

Topp HÄR //Kjol HÄR // Väska HÄR // Skor HÄR

Ingen, och då menar jag ingen, kan nog ha missat min hype inför Midsommardagen. Jag ska erkänna att jag ärligt talat var sjukt nervös när vi åkte dit. Tänk om jag hade alldeles för höga förväntningar liksom. Tänk om den här invigningen av Tofta Beach club, som jag har högljutt har berättat för alla, är en utav sommarens två bästa fester bara blir ett totalt fiasko?? Fy vilken besvikelse det hade varit!
Men i samma sekund vi klev in på området släppte varenda oroad tanke. Tofta Beach Club på midsommardagen är L I F E !

Har ni läst mitt inlägg om min Midsommarafton (om inte finns det HÄR) så vet ni att jag natten innan hade sovit kvar på festen ute i Lärbro tillsammans med cirka 50 andra personer. Personer som nu också skulle till Tofta. Med tanke på att det är över en timmes körsträcka mellan dom två hade det kunnat uppstå vissa problem, alternativt enorma taxikostnader, haha! Men dom som styrde det hela hade varit bäst och fixat en lösning - dom hade hyrt i en hel buss.

En total partybuss med fyllesång och hela köret (inkluderat Vår buss-chaufför).

Inte från min sida dock. Kan inte riktigt säga att jag var på samma nivå som dom andra som tagit första återställaren på direkten när dom vaknat, vilket för vissa var vid 8 på morgonen (nej, usch och fy!). Men det var sjukt underhållande att se, hahaha!

Inne på Tofta är dock en annan femma, för där blev man nästan full på bara stämningen (ett par glas rosé hjälpte väl också till, hehe). Men alltså vädret, musiken, lyckan, feelingen - jag har inga ord som ens är i närheten utav att kunna beskriva det. Inte mer än att Tofta Beach Club på Midsommardagen är L I V E T !

Precis som alla andra små-orts-barn vet, så är det absolut bästa med sånna här fester är att alla kommer hem. Åren efter gymnasiet flyttar alla till olika ställen i världen. Några drar till Stockholm, några pluggar i Göteborg, några i Uppsala, några i Umeå, några jobbar i Åre, andra i Norge, någon flyttar till USA och någon till Australien. Men under sommar och jul kommer alla hem. Så att jag fick dansa med mina bästa kompisar i flera timmar - det är ju verkligen livet i sig!

Jag tänker lämna er med en enda uppmaning: Missa inte Midsommardagen på Tofta Beach Club nästa år!

Gillar

Kommentarer

sjosefine
sjosefine,
Men härligt 😍 nouw.com/sjosefine
tessbjork
tessbjork,
Ser underbart ut! 😍nouw.com/tessbjork
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229