Dags för ny mobil?

- Sponsrat inlägg -

Idag släpper Honor<

(som är ett varumärke från Huawei) sin nya mobil Honor 8. Jag skulle faktiskt i ett samarbete få hem och testa mobilen men tyvärr stötte det på vissa problem och gick i graven.
Vilket är jättesynd då jag såg fram emot det sååå mycket!
Jag har haft Iphone i jag vet inte hur många år nu, och är överlag nöjd med den. Men i grund och botten är jag ju lite utav en tekniknörd och älskar att testa nya produkter.
En sak jag verkligen tror på är att den kan leverera riktigt bra bilder. På sistone har jag funderat på att köpa en vanlig kamera att kunna fota med, men känner att jag inte kommer att bära med den på samma sätt som min mobil, och Huawies mobil har en 12 megapixels kamera med dubbla linser på baksidan och en 8 megapixelkamera på framsidan. Den ska också fånga upp mer ljus, mer färg, mer detaljer och skapa skarpare bilder med hjälp utav sin RGB och monokroma sensor.
Dessutom har den en fantastisk batteritid. Vet ni att 10 minuters laddning räcker till två timmar telefonsamtal eller hela sex timmars musikspelning. Helt galet!

För att inte tala om hur snygg den är. 15 lager utav noggrant slipat glashantverk ger telefonen ljusreflekterande effekter vilket göra att den verkligen sticker ut. Jag menar, bara titta på den! Så snygg!


Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Fy så ledsen jag blir om du tror att jag bara driver min blogg för att tjäna pengar. Jag älskar och brinner verkligen för den och bloggade i över ett år innan jag tjänade så mycket som en krona.Jag vet inte om du driver en blogg själv, men gör du det så vet du hur mycket tid det verkligen tar att blogga. Jar har en riktig önskedröm (tror aldrig att den kommer att slå in, men drömma får man alltid göra) om att en dag kunna leva på bloggen. Så varenda krona jag får in går till att en dag kanske kunna nå det målet. I Sverige är det faktiskt olagligt att publicera smygreklam och alla inlägg måste markeras tydligt med att det är ett samarbete, vilket jag har gjort. Självklart hade jag kunnat dolt det, men att skriva saker jag inte står för och att smyga med reklam är inte rätt. Håller du inte med om det?matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Ja, jag är så ledsen över att det nu inte blev så 😟 Det var tydligen något problem med att man då skulle få betala stora skattesummor och något. Håller tummarna för att det kommer något lika roligt någon annan gång =) Krammatildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229