Dags att sluta röka?

Efter mitt inlägg om mina tankar kring rökning var det många som skrev och frågade om mina bästa sluta-röka-tips. Till och börja med ska jag kanske säga att jag inte är rätt person att fråga. Har man aldrig riktigt börjat, så har man heller inte behövt sluta ;)
Men jag frågade några utav mina vänner som har slutat (eller i alla fall försökt) rätt så nyligen.
Så här kommer deras bästa tips:

- Sluta röka, börja snusa. Kanske inte något jag rekommenderar helt då det fortfarande är skadligt för en själv att snusa, men inte för andra. Så lite bättre, men inte 100 procent bra

- Olika appar. Det finns en mängd olika appar att ladda ned och testa.

- Drick vatten, varje gång suget uppstår (var dock beredd på att toabesöken kan öka drastiskt)

- E-cigaretter. Det finns både med och utan nikotin och är ett sätt att kunna röka utan att skada någon i din omgivning samt dra ned på skadorna du utsätter din egen kropp för (ni kan läsa om hur det påverkar kroppen HÄR. Genom att övergå till e-cigarett utan nikotin kan du hjälpa din rökavvänjning genom att till en början behålla själva vanan men dra ned på nikotinberoendet och till slut kunna sluta helt och hållet. I ett samarbete med Xsmoke får ni just nu 10% rabatt vid ett köp med rabattkoden BLOGG10.

- Akupunktur. Rekommenderades starkt av en (icke-nålrädd) vän

- Bara bestäm dig! Lättare sagt än gjort, men det var så Richard slutade =)

Jag kan tyvärr inte rekommendera något själv, men vill du sluta röka så ska du veta att jag tror på dig till 110%. Jag kommer stötta och tro på dig! Och se till att omge dig med andra som också gör det!
Har du bestämt dig?? Lämna en kommentar väl! Och LYCKA TILL!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229