Dagens lista

Dagens look

Full on work-style. Skjorta, kostymbyxor, slicktoffs, svarta träningsskor, namnskylt och passerkort.

Dagens humör
Förvånansvärt pigg. Trots att klockan ringde sådär äckligt tidigt imorse för att jag skulle komma iväg till jobbet, så var jag faktiskt ute på Gute(källarens) officiella invigning igår vilket var supermysigt! Det bjöds på både drinkar (alkoholfritt för min del), små tappas-rätter och en superhärlig stämning. (Mer kommer såklart i ett eget inlägg.)

Dagens have-done
Jobbat, jobbat och jobbat. Efter 3 dagar saknar jag ledigheten enormt (det gjorde jag visserligen redan efter 2, haha). Men efter imorgon är det nedförsbacke och mindre än halvvägs till frivecka. Woop woop!

Dagens bästa
Okej, det är väl snarare veckans bästa. Men för ett par dagar sen fick jag reda på att jag vann den tävlingen Remington hade i samband med eventet jag var på. Det betyder alltså att jag får välja produkter från dom för hela 5000 kronor. HELT SJUKT! Jag som liksom aldrig vinner något sånt här!

Dagens sämsta
Under morgonen lyckades jag sparka i foten i en vagn och har mer eller mindre (=mer) haltat fram hela dagen. Jag har rätt så hög smärttröskel över lag, men jag kan säga att när det här hände både svor jag högt och var väl inte allt för långt ifrån tårar. Det sämsta är dock inte det onda, utan snarare det faktum att jag inte kunde kötta på BodyCombaten jag skulle team-teacha.

Dagens sämsta (nummer 2)
Att jag inte har någon tid för bloggen. Det här med att jobba 10 + timmars pass lämnar alldeles för lite tid över till att både skriva inlägg, svara på era kommentarer och kika in hos alla mina bloggvänner. Don't like it! Men att ni fortsätter kika in här betyder verkligen så sjukt mycket, så tack till er alla <3

Dagens bästa köp
Biljetter till Kallis vecka 29! (Än en gång) woop woop woop! Igår släppte dom äntligen biljetterna till Onsdagen, vilket har visat sig vara den enda dagen jag och Agnes kan gå på tillsammans, bortsett från helgen men till dom fick vi inga biljetter.... Så är ni i Visby på Onsdagen vecka 29 - see ya at Kallis!!

Gillar

Kommentarer

sjosefine
sjosefine,
Grattis till vinsten 😄
Alltså arbetskläder, uniform borde finnas på alla jobb. Det är snyggt och man känner sig så proffsig ✌️❤
nouw.com/sjosefine
Yasmine
Yasmine,
Aj med foten och jag förstår verkligen din känsla av att smärtan är ok men att det är förfärligt att träningen blir lidande haha! Och grattis till vinsten, superkul ju! 😃 Kram till dig <3 yasmissy.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229