Dagens lista

Dagens humör: Med tanke på att gårdagen kan beskrivas med ett enda ord, ÅNGEST (i versaler), så känsla det väldigt skönt att vakna utan den idag. Så dagens humör? Målmedveten?

Dagens to-do: Plugga, plugga, plugga!

Dagens träning: Det är ju Onsdag, så precis som vanligt har jag en BodyJam-klass på schemat. Vill ni så kan jag fixa plats (hör av er i sånna fall)!
Var? SATS Täby Centrum
När? Ikväll 19.00
Hur? Just bring your dancing shoes babe!

Dagens outfit: Finns en risk att det blir samma som igår ⬆️

Dagens look: Än så länge osminkad (hey, klockan har inte ens slagit 07:00), men det känns som att mitt trötta ansikte verkligen kommer behöva en riktig piff idag. Så vardags-maken fast lite mer och sen antagligen utsläppt hår (fram tills att jag tröttnar på att det är ivägen och slänger upp det i en knut)

Dagens störningsmoment: Vi har det sjukt dammigt i lägenheten, så Richard har fixat hit en stor j*kla luftrengörare som står och brummar högre än min mage när jag är riktigt hungrig

Dagens nedräkning: 2 (!) små dagar!

Dagens hit-me-up: Eftersom att Livet på läktaren lägger ned behöver jag en ny podd att följa, så hit me up med era favosar

Dagens (eller snarare gårdagens) insikt: Jag har typ inga linnen att ha på mig när vi är iväg. Så jag ska se om jag inte hinner springa in i lite butiker snabbt innan Jamen (det stora pluset med att ha gymmet mitt i köpcentret)

Dagens du-har-väl-inte-missat: att jag har en tävling som pågår? Du hittar den HÄR i sånna fall!

Gillar

Kommentarer

Chanapha
Chanapha,
Älskar såna inlägg! 😊 <3nouw.com/chanapha
Matildaberlin
Matildaberlin,
Linda
Linda,
Åh sån härlig lista o haha detta dammet ja, störsamt! Världen vore så mkt bättre utan damm, haha. Lyssnar inte så mkt på poddar, tyvärr.
Svar: Åh vad skönt för dig att inte ha något synfel, hade önskat jag inte hade det såklart. Hade varit det optimala.
www.lindamarie.nu
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså jaaa! Stor kram fina <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229