Dagens lista

Innehåller affiliate-länkar

Dagens humör: Det är ju Fredag, så livet är freaking amazing!

Dagens planer och to dos: den här dagen kommer ta en utav två vägar.
Alternativ 1 - jag ska ta tag i mitt liv! Städa lägenheten efter tentakaoset, ta hand om den oändligt stora tvätthögen, hämta paket, skicka paket, få ordning på alla saker jag förlagt till höger och vänster, yada yada yada.
Alternativ 2 - jag ska släppa allt och ta helg! Lägga alla måsten på hyllan och bara chilla galet, ta allt som det kommer och inte ha ett enda worrie in life

Dagens borde: Förbereda inlägg inför veckan och helgen, men det har jag ändå kommit igång lite med nu så får hoppas att inspirationen fortsätter komma... Det är så skönt att veta att man har massa inlägg som kommer upp!

Dagens smink: Än så länge ingenting (som ni förstår är bilderna inte från nu. Hade jag försökt med det så hade det bara blivit en bäcksvart ruta för er att kika på... som jag saknar solen alltså!), men jag gissar att det blir min vanliga vardags-make

Dagens klädsel: Jag har inte bestämt mig än. Antigen vill jag ta på mig något riktig snyggt, eller så vill jag bara begrava mig i en stor stickad tröja. Any input?

Dagens materiella vill ha: Dom HÄR vinterskorna och den HÄR vinterjackan. Med den här kylan som slagit till i Stockholm så hade inte tackat nej till detta!

Dagens beroende: Hur chockade blir ni om jag skriver NOCCO? Inte det minsta va? Haha!

Dagens tråkigaste: Att jag och Richard knappt haft någon tid alls tillsammans de senaste dagarna, så det är väl snarare veckans tråkigaste. Men ikväll får vi äntligen ses ordentligt igen, vilket ska bli underbart (så nu blev den tråkiga kanske inte längre så tråkig, hehe)

Dagens längtan: Vietnam!!! Kan det snälla inte bara bli den 15e Mars? För då har jag precis skrivit mina två nästkommande tentor, hurrat till Arlanda och boardat planet som tar oss mot varmare breddgrader och D-vitaminer i mängder

Gillar

Kommentarer

mathiildaeklund
mathiildaeklund,
Alltså wow vad fin du är <3nouw.com/mathiildaeklund
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Ska du säga vännen <3nouw.com/matildaberlin
noraandd
noraandd,
Men vilket kul inlägg!! Kram på dig<33nouw.com/noraandd
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack fining <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229