Dagens gympass och kärlek till er

Hej finingar! Jag måste bara börja med att tacka och skicka er all kärlek för era fantastiska kommentarer och meddelanden jag fick efter mitt inlägg imorse. Det känns nästan fel att skriva, men på något sätt känns det oerhört skönt att vi är flera som mår såhär just nu. Då kan vi tillsammans bestämma att det är höstdepp eller något liknande, och inte ett permanent stadie. Lite It's just a bad day, not a bad life.

Mitt största go-to knep när jag mår dåligt, eller egentligen go-to oavsett hur jag mår haha, är att träna. Så efter att ha myst igång dagen framför Nyhetsmorgon drog jag iväg till gymmet. Som ni kanske vet vid det här laget så är jag inget fan utav "traditionell" gymträning. Att sitta i en maskin och sparka lite med benen eller dra lite tungt med armarna är verkligen inte min grej. Istället kör jag så mycket hellre någon slags cirkel med helkroppsfokus. Typ som idag =)

Dagens pass

15 x KB-svingar
10 x Burpees
10 x Armhävningar
20 x squats med plate-press (5kg)
20 x planka med höftrotation ("dippa" höften i marken)
15 x chrunches med plate-press (5kg)
40 x russian twist

x5 (dvs kör 5 varv - vila så lite som möjligt, utan kötta på!)

Ett riktigt grymt pass! Och också ett pass som är perfekt att köra om man är till exempel på semester, ute i sommarstugan eller bara hemma. Byt ut KB-svingarna mot exempelvis utfall och leta upp en tung bok eller sten så har du alla redskap du behöver. Hur bra?

Så nu är fråga - någon som kommer testa? Berätta gärna hur det gick i sånna fall!

Gillar

Kommentarer

thegoldendog
thegoldendog,
Aaa träning fungerar verkligen i ALLA lägen <3 Längtar tills jag får börja träna igen! Kämpa på! Kram nouw.com/thegoldendog
amandagroth
amandagroth,
Härlig dag du har haft 😍💪nouw.com/amandagroth
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229