Dagens faceplant

Äntligen kväll!! Äntligen kan jag checka av tentan!! Äntligen kan jag andas ut!!

Min morgon blev väl inte alls vad jag hade räknat med. För det första försov jag mig, inte farligt men ändå tillräckligt för att bestämma mig för att ställa in min morgonpromenad för att få lite mer tid på gymmet och slippa känna mig stressad.
Så jag stannade hemma och åt supergod frukost i mängder för att få extra energi till passet. Vi snackar till den gräns att jag mådde illa... Men jag var peppad, taggad och allt vad man nu mer kan vara när jag cyklade iväg. 200 meter senare låg jag istället med ansiktet i marken och cykeln bredvid mig. Tydligen är det halt ute numera... Tacka vetja att mitt faceplant skedde i den 20 cm breda gräskanten vid sidan av och inte rakt ned i asfalten.

Så istället för glad och endorfin-fylld laddade jag upp inför tentan uppkrupen i soffan, tyckandes synd om både mig själv och framför allt mina älskade tights och mjukisbyxor. Nya favotights som jag använt färre gånger än jag kan räkna på båda händerna och lika så med mjukisbrallorna jag hade över. Just då ville jag bara gråta (vilket jag också gjorde en skvätt, hehe).

Nej, morgonen började inte riktigt som jag ville. Tur att jag har Richard som plåstrat om mig, pussar mig i pannan, får mig att skratta över det faktum av hur klumpig jag är och får resten av min dag att vara bra <3

Gillar

Kommentarer

Ljuva Julia
Ljuva Julia,
stackare, vilken morgon! 😟 ljuvajulia.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men verkligen... Inte alls vad jag hade hoppats på... Kram <3nouw.com/matildaberlin
ettlivsomlinn
ettlivsomlinn,
Men stackare 😩😢❤️ nouw.com/ettlivsomlinn
Matildaberlin
Matildaberlin,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229