Dagens

Innehåller affiliate-länkar
Godmorgon hjärtan! Hoppas ni fått sova gott inatt! Eftersom att 1. Jag är mitt i tentaperiod och har ett väldigt ohändelserikt liv för tillfället, 2. Jag faktiskt ändå inte ska plugga idag utan har hela dagen uppbokad, och 3. För att det var väldigt länge sen, så tänkte jag börja dagen med att bjuda på en Dagens lista. Hope you like =)

Dagens bästa
Att få vakna med solen skinande in genom fönstret! Som jag kommer sakna det när jag flyttar ur den här läggan alltså. Jag håller verkligen tummarna för att mitt nästa boende (studentlägga? egen bostad?) har det med!

Dagens humör
Klockan är alltså 06:34 när jag skriver det här, så än så länge väldigt trött. Men över lag är det faktiskt väldigt bra =)

Dagens planer
Min kusin Viktor tar idag studenten (yaaay for him). Så hela dagen kommer tillbringas i ett lyckorus bland alla studenter följt utav familjemys hos min Farbror och Faster innan jag sen åker till Täby Centrum för att hålla mina sista BodyJam innan sommaren (so sad...)

Dagens outfit
Crap! Hade helt glömt att tänka på det. Vad har man ens på sig på ett studentfirande? Möjligt att det blir den HÄR klänningen, den HÄR blazern med ett par snygga byxor till eller den HÄR jumpsuiten. Men vi får helt enkelt se vad jag lyckas gräva fram ut garderoben.

Dagens Frisyr
Jag tänkte faktiskt att jag idag ska testa min Remington Curl & Straight Confidence som jag fick med mig från eventet förra Torsdagen (en sån som jag dessutom ska tävla ut på min insta, så in och följ @matildaberlin så ni inte missar det när den kommer!). Ska bli så kul att se hur det blir när jag använder den på mig själv liksom

Dagens klag
Jag ligger verkligen så mycket minus på sömnkontot... Jag har inte riktigt bestämt mig om det är fantastiskt eller lite sorgligt att det som jag ser fram emot allra mest med att få sommarlov är att kunna ta powernaps i solen, haha!

Dagens kärlek
Går utan tvekan till mina vänner! Gamla som nya. Ända sen jag blev singel har det funnits så mycket mer plats i mitt liv att fylla med nya, större och djupare vänskaper. Jag har (som jag nämnt innan) tidigare bortprioriterat mina kompisar och att jag nu kan ge dom den tid och kärlek dom förtjänar gör mig så lycklig! Att jag dessutom får den tillbaka är bara MAGISKT!

Dagens dryck
Islatte! Ni har säkert sett det på Istagram eller någon annan social kanal, men alltså det är ju bara sååå enkelt och så gott! Gör isbitar utav kaffe, lägg dom i ett glas och toppa med mjölk. SÅ GOTT!

Dagens tips
Byt ut den vanliga mjölken mot rismjölk med kokossmak. Om originalet var gott så är det inget mot det här alltså!

Dagens vill bara
säga åt dig att ha en fantastisk dag! Och glöm inte hur fantastisk du är!!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Älskar listor så jag klagar verklgien inte hihi ❤nouw.com/happym
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Så kul att höra hjärtat <3nouw.com/matildaberlin
Pauline
Pauline,
härlig lista! så fin första bild, älskar monsteror 😃lillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! tack hjärtat <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229