Dagens


Humör: Glad, småstressad men framförallt sjukt hungrig just nu. Måste pallra mig ut i köket och fixa lite frukost, men sängen är så varm och skön ;)


To-do: Jag ska om en stund åka till byggaffären och hämta väggpanel, och sen ska det målas för hela slanten. Eftersom att jag ska ha födelsedagsfest på Lördag så MÅSTE vi bli klara med vardagsrummet. Så det är fullt ös som gäller


Dagens ser-fram-emot: Min fest på lördag (såklart!). Men idag är det att jag för första gången på ett halvår ska hålla ett core-pass. Så jag satt i ett par timmar igår och planerade, fick ihop ett riktigt bra pass och längtar så efter att köra


Dagens frisyr: Jag tänkte försöka ge mig på dom utåtbakade dubbelflätorna som är så inne just nu. Tycker det är så snyggt, men tror att jag har för tunt hår för att det ska se bra ut och framförallt för dåligt tålamod för att få till det. Så svaret på frågan: Slicktofs troligtvis, haha!


Dagens outfit: Eftersom att det är bygg och målning som gäller så blir det ett par trasiga jeans och en sliten tröja. Frukansvärt moderiktigt!


Dagens tanke: Hur gott hade det inte varit med våfflor?? Måste verkligen införskaffa ett våffeljärn!Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Jaaa, visst hade det varit!matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Det måste jag verkligen kolla på! =)matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229