DAGENS

Innehåller affiliate-länkar

SportBH HÄR (Så GALET skön) // Tights NIKE

Dagens status: Å N G E S T ! På riktigt - hur kan jag ha glömt plånboken på bussen? Jag har verkligen aldrig varit såhär innan, och nu glömmer jag både det ena och det andra, tappar grejer, ställer till det för mig själv.... Jag har sovit så dåligt inatt på grund utav det här. Funderat och funderat. Och jag är helt övertygad om att den fortfarande är på bussen men att dom inte letat ordentligt (va samma sak förra gången jag glömde den där....)
Men för att sammanfatta - ångest!

Dagens träning: Behöver jag ens säga hur bra BodyCombat-passet satt?? Att få slå, boxas och sparka ur en massa utav dom där aggressionerna!

Dagens feeling: Bortsett från ångesten har jag har varit sjukt rastlös! Bara för att jag inte har något SL-kort och inte kan åka någon stans har jag känt mig sjukt instängd och fast här ute i Täby

Dagens good jobs: Fördelen med rastlösheten är att jag har inte direkt suttit still. Jag har städat hela badrummet, jag har påbörjat en inlämningsuppgift, jag har kikat igenom vårat stora 16-sidors projektarbete, jag har vikt kläder, jag har tvättat mattor och tagit disken och allt möjligt annat. Så good job Matilda!

Dagens woop woop: Är utan tvekan kvällen! Vi har teamfest med SATS Täby Centrum. Så jag höll för en liten stund sen en BodyJam-klass för hela gänget och nu står vi i omklädningsrummet och gör oss i ordning för att gå ut och äta tillsammans. Så mysigt!

Dagens outfit: Ena halvan av dagen har det varit träningskläder, och nu den andra är det partyoutift som gäller. Jag har inte bestämt mig om det kommer bli en svart blazer dress eller om det är för kallt och det får bli en svart jumpsuit

Dagens ser fram emot:
Kortsiktigt - morgondagens BodyJam-kvartal. Är så taggad på att få köra nya releasen, träffa en massa andra instruktörer och framför allt få bli inspirerad utav grymmaste Dorotka!
Långsiktigt - Att åka hem till Gotland och träffa hela min familj och alla mina vänner från ön! Även om jag faktiskt har lite panik över hur kort tid jag har kvar i Stockholm innan jag åker (typ rätt så exakt en vecka)

Hur har eran dag varit?

Gillar

Kommentarer

Marittheonlytiger
Marittheonlytiger,
Kan du kommentera igen? Snälla, det går inte se…nouw.com/marittheonlytiger
annabostrom
annabostrom,
Vilken jävla KROPP 🙌🏻nouw.com/annabostrom
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guu! Nu blir jag ju generad här! TACK fina <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229