DAG 9 - Två saker som jag önskar att jag kunde göra


1. Utrota allt ont på jorden

Självklart är det väl så. Lite klyshigt och dant, men samtidigt så sant. Bortsett från dom som räknar sig till ondskefulla genier är det väl något som vi alla vill.

Ibland kan man bli så fruktasvärt ledsen av att sitta och tänka på all svält, alla våldtäckter runt omkring, alla krig, all olycka, alla tårar och framför allt all smärta.

Kanske är det därför jag är så dåligt uppdaterad gällande vad som händer i världen. Det är otroligt sällan jag kollar nyheterna på Tvn och läser jag tidningen bläddrar jag väldigt snabbt förbi utrikesdelen.

Någon stans kan man behöva skydda sig själv och skratta sig lycklig över sin lyckliga stjärna att man är född på en trygg och säker plats.


2. Bli bra på bild

Som jag skrev för någon dag sedan så blir jag sällan bra på bilder. Min lillasyster är otroligt fotogenisk och lyckas alltid få till looken på varje bild vi tar. Framför allt lyckas hon på familjebilderna när jag själv står brevid och ser ut som om jag fått en kudde slagen i ansiktet sekunden innan bilden blev tagen.

Precis som de flesta andra tjejerna har jag haft drömmar om en modellkarriär, vilka jag till viss del har. Dock blir det ju oerhört svårt när man inte är särskilt fotogenisk och inte får till några bra bilder.

Så det är något jag verkligen önskar att jag kunde - bli bra på bild


Gillar

Kommentarer

Sofia
Sofia,
"(...)ser ut som om jag fått en kudde slagen i ansiktet sekunden innan bilden blev tagen." Gud vad jag skrattade åt den meningen, haha! Själv tycker jag du är väldigt fotogenisk 😊 Men jag känner igen känslan!s0f1a.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Hahaha, men lite så känns det 😉 Tack fina du! Men jag kan erkänna att det ligger måååånga dåliga bilder bakom en bra. Kram matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229