DAG 10 - En person som jag kan lita på

Det här inlägget tillängnar jag honom!
Han som alltid finns där för mig. Min bästa vän, min kärlek, min älskade.
 
Richard
 
 


Han är för mig världens finaste person. Han stöttar mig alltid till 100%. Han har hjälpt mig att utveckals och bli en enormt mycket starkare person. Från att ha varit blyg, tillbakadragen och så sjukt osäker på mig själv med en oerhört dålig självbild är jag idag stark och kanske inte än helt säker på mig själv, men definitivt på rätt bana. Och det är hans förtjänst. 
 
Vi träffades genom en gemensam vän på gymmet och började hänga väldigt mycket tillsammans alla tre. Folk började spekulera och fråga om det var något mellan oss två, och svaret var ett tydligt nej.
Jag hade bestämt att det absolut inte skulle bli något mellan oss. Som person är jag ofta väldigt pesimistisk, även om jag uppfattas som glad och optimistisk, och att se en framtid med någon som är 11 år äldre fanns liksom inte. Jag såg mig själv som en hemsk människa som skulle ta 1 max 2 år av hans liv och sedan skulle det ta slut mellan oss. Och så kan jag fortfarande känna ibland. Så nej, det skulle inte bli något mellan oss.
Men ibland har man inte så mycket att säga till om och efter ett tag blev det vi.
Nu har vi varit tillsammans i över två år, och jag är så glad att jag har honom.
Min bästa vän, min glädjespridare, min värme, min ro.
Min vardag, min kärlek, min älskade
 

Gillar

Kommentarer

Heléna
Heléna,
Så härligt med kärlek! Min älskling är 11 år äldre än jag också så jag förstår din osäkerhet i början. Lite komiskt så här drygt 5 år senare när man inser att ålder inte betyder mer än att det är en siffra 😊 Lycka till med kärleken och var rädd om den! Kram <3 helna.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Nej är han?? Vad roligt att vi har samma åldersskillnad 😉 Tack det samma fina du! matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229